chrome firefox opera safari iexplorer

На матчі Євро-2012 треба буде ходити з паспортами

24 квітня 2012 о 16:37

Кожен квиток на матч Євро-2012 буде іменним. На ньому буде позначено ім'я та прізвище замовника, який викупив квиток на офіційній платформі УЄФА.

Про це повідомив директор турніру в Україні Маркіян Лубківський.

Відповідальність за поведінку людей, які проходитимуть з іменним квитком, буде нести людина, чиє прізвище вказано на квитку. Адже одній людині в руки видавали по 4 квитки на один матч.

Хоча паспортного контролю під час матчів єврочемпіонату не буде, проте стюард матиме право в певних ситуаціях вимагати документ, який засвідчує особу.

«Масової перевірки паспортів на стадіонах не буде. З іншого боку, перевірятимуть вибірково, якщо вболівальник поводить себе підозріло або неадекватно. Вказане прізвище на квитку означає, що ця людина несе відповідальність за поведінку своїх родичів і друзів, яким вона подарувала перепустку. Ясна річ, замовник квитка не зобов'язаний вести за руку цих трьох друзів, але їм рекомендуємо взяти з собою посвідчення особи. Проте навіть якщо прізвище на квитку і посвідченні особи не збігається, якщо нема серйозних порушень – вболівальника пропустять на арену. Серйозним приводом для перевірки може стати виклична поведінка, або ж коли на квитку не буде зчитуватись штрих-код», — пояснив Лубківський.

19 березня

Інші дати
Народився Максим Рильський
(1895, м. Київ – 1964) – український поет, перекладач, публіцист, громадський діяч.
Прислухайтесь, як океан співає — Народ говорить. І любов, і гнів У тому гомоні морськім. Немає Мудріших, ніж народ, учителів; У нього кожне слово — це перлина, Це праця, це натхнення, це людина. Не бійтесь заглядати у словник: Це пишний яр, а не сумне провалля» (Максим Рильський)
Розгорнути
Народився Марко Вороний
1904 – український поет, театрознавець, перекладач. Переклав українською мовою «Інтернаціонал», «Марсельєзу», «Варшав’янку», багато творів західноєвропейської класики. Автор книг для дітей, збірки віршів «Форвард». Син Миколи Вороного. Репресований.
Розгорнути