chrome firefox opera safari iexplorer

На матчі Євро-2012 треба буде ходити з паспортами

24 квітня 2012 о 16:37

Кожен квиток на матч Євро-2012 буде іменним. На ньому буде позначено ім'я та прізвище замовника, який викупив квиток на офіційній платформі УЄФА.

Про це повідомив директор турніру в Україні Маркіян Лубківський.

Відповідальність за поведінку людей, які проходитимуть з іменним квитком, буде нести людина, чиє прізвище вказано на квитку. Адже одній людині в руки видавали по 4 квитки на один матч.

Хоча паспортного контролю під час матчів єврочемпіонату не буде, проте стюард матиме право в певних ситуаціях вимагати документ, який засвідчує особу.

«Масової перевірки паспортів на стадіонах не буде. З іншого боку, перевірятимуть вибірково, якщо вболівальник поводить себе підозріло або неадекватно. Вказане прізвище на квитку означає, що ця людина несе відповідальність за поведінку своїх родичів і друзів, яким вона подарувала перепустку. Ясна річ, замовник квитка не зобов'язаний вести за руку цих трьох друзів, але їм рекомендуємо взяти з собою посвідчення особи. Проте навіть якщо прізвище на квитку і посвідченні особи не збігається, якщо нема серйозних порушень – вболівальника пропустять на арену. Серйозним приводом для перевірки може стати виклична поведінка, або ж коли на квитку не буде зчитуватись штрих-код», — пояснив Лубківський.

28 березня

Інші дати
Дмитро Гнатюк
1925 –  видатний оперний співак. Перший виконавець легендарних пісень «Два кольори» і «Києве мій». Соліст, а з 1988 р. – головний режисер Національного театру опери та балету ім. Т.Шевченка. Герой України.
Розгорнути
Олекса Гірник
1912 – український дисидент, політв’язень. У 60-ту річницю проголошення самостійності України Центральною Радою, 22 січня 1978 р., вчинив самоспалення біля могили Т.Шевченка на Чернечій горі на знак протесту проти русифікації. Герой України (2007, посмертно).
Розгорнути
Народився Юліан Бачинський
(1870, с.Новосілка Тернопільська область – 1940) - український громадський і політичний діяч, публіцист, автор праці «Україна Irredenta», в якій обґрунтував необхідність створення української незалежної держави.
"Вільна, велика, політично самостійна Україна, одна, нероздільна від Сяну по Кавказ!". (Юліан Бачинський)
Розгорнути