chrome firefox opera safari iexplorer

На рекламу до Євро витратять чергові 8 мільйонів

09 квітня 2012 о 11:10

ДП «Центр комунікацій «Україна-Всесвіт» 28 березня за результатами тендеру уклало угоду з ТОВ «Хайтеч Едвертайсмент» на розміщення реклами підготовки та проведення в Україні Євро-2012 вартістю 7,50 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

У квітні-липні передбачено 3,1 млн виходів рекламних роликів на тему Євро-2012 на 40 відеобордах в Києві та 740 тис. виходів на 15 відеобордах в Донецьку, Львові, Харкові. Також має бути розміщено 50 білбордів в столиці і 80 бордів у трьох інших містах.

Засновниками ТОВ «Хайтеч Едвертайсмент» є Ольга Левченко, Вадим Руденко, Андрій Снєжко і Світлана Антошко. Вадим Руденко відомий як депутат Кіровської районної ради міста Макіївка, міністр Молодіжного уряду України (2003 рік) голова Української Спілки молодих депутатів (2002—2008 роки), а зараз один з членів президії Спілки.

Нагадаємо, «Центр комунікацій «Україна-Всесвіт» розподіляє кошти Нацагентства з питань Євро-2012, яке контролюється віце-прем’єром Борисом Колесніковим (Партія регонів). У грудні «Хайтеч Едвертайсмент» вже отримала аналогічний підряд вартістю 7 млн грн. Тоді послуги були оцінені дорожче на більш ніж на 5 млн грн у порівнянні з прайсом самої компанії.

Джерело: Наші гроші
Розділи: Суспільство

23 квітня

Інші дати
Народився Василь Земляк (Вацик)
(1923, - с. Конюшівка Вінницької обл. - 1977) - український письменник, видавець, кіносценарист.  Найбільше визнання здобула дилогія "Лебедина зграя" (фільм "Вавилон - ХХ") і "Зелені млини".
Розгорнути
Народився Григорій Тютюнник
(1920, с.Шипівка Полтавська область – 1961) - український письменник. Автор роману «Вир».
«Кажуть, що дуже мудрий чоловік оту всю техніку військову видумав. А я мислю так, що якби найшовся такий, що все оте попалив, той був би наймудріший...» (Григорій Тютюнник
Розгорнути
Народився Іван Шмальгаузен
(1884, м. Київ - 1963) - біолог. Всесвітньо відомий теоретик еволюційного вчення XX ст.
Розгорнути