chrome firefox opera safari iexplorer

Проти Доктора Пі порушено три нові кримінальні справи

19 квітня 2012 о 17:58

Як стало відомо з конфіденційних джерел, міліція порушила три нові кримінальні справи стосовно псевдолікаря Андрія Слюсарчука, більш відомого як «Доктор Пі».

Як повідомляє «Експрес», одна із справ порушена за двома статтями Кримінального кодексу, що раніше не фігурували у «справі Доктора Пі» — 121 частина 2 (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) та 138 (незаконна лікарська діяльність).

Стаття 121 передбачає позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

Як повідомлялося раніше, під час резонансного розслідування журналісти газети «Експрес» Світлана Мартинець та Ігор Починок встановили, що в Андрія Слюсарчука немає жодної медичної освіти, усі його медичні дипломи – підроблені.

Журналісти довели, що результатом діяльності псевдолікаря стало каліцтво десятків обдурених ним людей, а також – декілька смертельних випадків.

Джерело: ZIK
Розділи: Суспільство

19 березня

Інші дати
Народився Максим Рильський
(1895, м. Київ – 1964) – український поет, перекладач, публіцист, громадський діяч.
Прислухайтесь, як океан співає — Народ говорить. І любов, і гнів У тому гомоні морськім. Немає Мудріших, ніж народ, учителів; У нього кожне слово — це перлина, Це праця, це натхнення, це людина. Не бійтесь заглядати у словник: Це пишний яр, а не сумне провалля» (Максим Рильський)
Розгорнути
Народився Марко Вороний
1904 – український поет, театрознавець, перекладач. Переклав українською мовою «Інтернаціонал», «Марсельєзу», «Варшав’янку», багато творів західноєвропейської класики. Автор книг для дітей, збірки віршів «Форвард». Син Миколи Вороного. Репресований.
Розгорнути