chrome firefox opera safari iexplorer

Топ-7 найдорожчих вакансій в Україні

05 квітня 2012 о 10:09

Ринок вакансій в Україні активізувався. За даними компанії HeadHunter, в березні роботодавці розмістили на 11% більше вакансій, ніж цього ж місяця минулого року.

Трохи збільшилися і розцінки. Як вирахувала газета «Сегодня», найбільш високооплачуваною посадою місяця став організатор відпочинку керівника — знавцям дозвілля обіцяють платити до 80 тисяч гривень.

Шукають на цю вакансію тільки жінок, віком від 35 до 45 років, з досвідом подібної роботи. Прямі обов'язки — організовувати ділові поїздки і відпочинок президента компанії в Європі. Роботодавець попереджає, що робота буде ненормованою, потрібно бути стійким до стресу і швидко розмовляти англійською мовою.

Тим часом якась VIP-сім'я з-під Києва уже близько місяця шукає шеф-кухаря, якому обіцяє платити 20 тисяч гривень на місяць. «Досвід роботи в київських родинах і ресторанах столиці, знання різних кухонь (європейської, італійської, кавказької, китайської, японської та інших), вміння готувати страви з роздільного харчування та дієтичної кухні, досвід в організації банкетів тощо», — йдеться в оголошенні.

Також зараз рекрутингові компанії активно набирають медиків, які добре володіють німецькою мовою. За 18 тисяч гривень пропонують роботу в Європі з можливістю залишитися там жити і перевезти до себе родину в майбутньому.

Перелік Топ-7 найдорожчих вакансій України:

  • Організатор відпочинку керівника — 80 тис. грн. на місяць
  • Керівник будівельних проектів -50 тис. грн.
  • Медіа-директор — 40 тис. грн.
  • Програміст — 24 тис. грн.
  • Шеф-кухар у VIP-родину — 20 тис. грн.
  • Менеджер з он-лайн ігор та інтернет-проектів — 20 тис. грн.
  • Лікар зі знанням німецької мови — 18 тис. грн.

 

Джерело: ТСН
Розділи: Суспільство

19 березня

Інші дати
Народився Максим Рильський
(1895, м. Київ – 1964) – український поет, перекладач, публіцист, громадський діяч.
Прислухайтесь, як океан співає — Народ говорить. І любов, і гнів У тому гомоні морськім. Немає Мудріших, ніж народ, учителів; У нього кожне слово — це перлина, Це праця, це натхнення, це людина. Не бійтесь заглядати у словник: Це пишний яр, а не сумне провалля» (Максим Рильський)
Розгорнути
Народився Марко Вороний
1904 – український поет, театрознавець, перекладач. Переклав українською мовою «Інтернаціонал», «Марсельєзу», «Варшав’янку», багато творів західноєвропейської класики. Автор книг для дітей, збірки віршів «Форвард». Син Миколи Вороного. Репресований.
Розгорнути