chrome firefox opera safari iexplorer

У Києві пройде серія маніфестацій проти проведення гей-параду

19 квітня 2012 о 11:35

ГО «Всеукраїнський рух батьків» організовує низку акцій протесту у центрі Києва, щоб  не допустити проведення запланованого гей-параду у столиці 20 травня 2012 року.

«Походи гомосексуалістів є засобом тиску, щоб змінити мислення і мораль окремих народів. Гей-паради є гробом всіх моральних і духовних цінностей суспільства», — переконані організатори.

На думку організації, «сьогодні в Україні інтенсивно докладаються зусилля для того, щоб ввести різні збочення у всі сфери суспільства, що є прямою атакою на сім’ю для її знищення. Частиною цієї насильної кампанії є: зміна законодавства, культури і моральних цінностей. Через узаконення антицінностей і антиморальностей наступить тотальна деградація суспільства та розпад сім’ї».

ГО «Всеукраїнський рух батьків» закликає прийти сьогодні, 19 квітня, о 16:00 год. на Михайлівську площу, щоб сказати:

  • Гей-параду — НІ!
  • Гендерній політиці – НІ! (Ціль цієї політики — знищення в суспільстві природного інституту сім’ї, просування і легалізація гомосексуальних збочень).
  • Ювенальній юстиції – НІ! (Введення ювенальної юстиції спрямоване на підрив традиційних сімейних цінностей і становить загрозу національним інтересам України)
  • Збоченню – НІ!

За повідомленнями організаторів, у Києві на Михайлівській та Софійській площах відбудуться загалом 7 маніфестацій. Вони проходитимуть з 16:00 до 19:00, по четвергах — 5, 12, 19, 26 квітня та 3, 10, 17 травня 2012р.

«Головна мета цих маніфестацій — врятувати українських дітей і сім’ї! Україна, навчившись з досвіду сусідніх держав, мусить виступити проти цього відхилення, яке ліквідує молоду генерацію та інституцію сім’ї, а також відкриває двері деморалізації і смертельному СНІДу», — зазначено у повідомленні ГО «Всеукраїнський рух батьків», переданому «Рідній країні».

Як відомо, у Києві 20 травня цього року запланований гей-парад, який пройде за маршрутом: перехрестя вул. Сагайдачного й вул. Боричів спуск – вул. Сагайдачного – Контрактова площа. Запланована кількість учасників акції – 400-500 людей.

В Україні такий хід запланований уперше.

На форум приїдуть представники ЛГБТ (лесбійки, геї, бісексуали і трансгендерні люди) не тільки з України, але й з Європи.

«Рідна країна»

Фото ГО «Всеукраїнський рух батьків»

Розділи: Суспільство

29 березня

Інші дати
Марія Вольвач
1841 – українська поетеса, письменниця, громадсько-культурна діячка.
Розгорнути
Народилася Марійка Підгірянка
1891 – Марійка Підгірянка (Марія Ленерт-Домбровська) – українська поетеса, педагог. Авторка збірки поезій «Відгуки душі», поеми «Мати-страдниця», книжок для дітей «Вертеп», «Святий Миколай на Підкарпатській Русі», «Малий Василько», «Кравчиня Маруся», «Юркова мандрівка», «Зайчик і Лисичка», байок, казок, пісень, загадок.
«Спіть, діточки, спіть, Віченька стуліть ! Дрібен дощик стукотить, Вікнам казку гомонить… Дрібен дощик пада там, А тут тихо, тепло нам. При матусі рідненькій, У світличці чистенькій. Спіть, діточки, спіть. Віченька стуліть» (Марійка Підгірянка)
Розгорнути