chrome firefox opera safari iexplorer

Українців пересадять з маршруток на автобуси

27 квітня 2012 о 08:59

Глава Мінінфраструктури Борис Колесніков планує заборонити міжміські маршрутки, які возять пасажирів далі, ніж на 150 кілометрів.

Такими перевезеннями, на думку міністра, повинні займатись лише великі рейсові автобуси. «Возити пасажирів на старих „спринтерах“, часто переобладнаних з вантажних, ми не дозволимо», — сказав він, пише «Коментарі».

Чиновник також додав, що перевізники більше не зможуть подавати заявку на конкурс на право виконання пасажирських перевезень, вказавши в конкурсних умовах орендований рухомий склад.

«Наприклад, в заявці зазначено 10 нових автобусів, а на маршруті реально їздить лише 2. Деякі з перевізників представляють один і той же транспортний засіб відразу на кілька конкурсів — відповідно, на виконання рейсів на кілька абсолютно різних маршрутах», — пояснив Колесніков.

Тих же перевізників, які подають у заявках не власний, а орендований на час конкурсу транспорт, внесуть до «чорних списків» і на рік відберуть ліцензію.

Джерело: ТСН
Розділи: Суспільство

20 квітня

Інші дати
Павло Луспекаєв
1927 –  кіноактор. Знімався в фільмах: роль Верещагіна («Біле сонце пустелі»), «Республіка ШКІД», «Піднята цілина», «Вся королівська рать».
Розгорнути
Ґео (Юрій) Шкурупій 
1903 – український прозаїк, поет, представник напрямку панфутуризм; редактор, кіносценарист.
Розгорнути
 Володимир Шульгін 
1894 – студентський діяч, син Якова Шульгіна, організатор і керівник Української Студентської Громади в Києві. Загинув у бою під Крутами.
Розгорнути