chrome firefox opera safari iexplorer

Якісні, самобутні та сучасні вишиванки для Євро-2012

25 квітня 2012 о 09:41

Все менше і менше залишається часу до головної футбольної події року — Євро-2012. Враховуючи, що можливість купити квиток на матчі закінчується днями, то вже є сенс починати «ART-підготовку» до Євро усім без винятку уболівальникам.

Незалежно від того, вдасться потрапити на стадіон чи ні, сувенір про Євро-2012 на пам'ять повинен бути обов'язково. Особливо добре, якщо цей сувенір не буде припадати пилом на полиці, а буде затребуваний у повсякденному житті.

Можна сказати, що ліцензовані сувеніри УЄФА не особливо вразили суспільство, а тому доречно звернути погляд на альтернативні варіанти.

Подивимось, що запропонує Польща, але в Україні ВЖЕ ЗАРАЗ можна придбати прекрасний сувенір, який може тільки додати яскравих фарб під час проведення Євро-2012. Мова піде про футбольні вишиванки U-Shirt — оригінальний український продукт, створений хлопцями з u-shirt.com.ua  .

Ми вже розповідали  про саму ідею даного продукту, тому зараз хочеться висвітлити ці тематичні вишиванки саме в контексті Євро.

Чим вирізняються вишиванки U-Shirt?

Футбольна вишиванка — це не просто оригінальний сувенір Євро-2012, а й елемент одягу, який вигідно виділить Вас. На стадіоні, в пабі, або просто прогулюючись містом в такій оригінальній вишиванці, Ви однозначно не залишитеся без уваги. Також слід відзначити практичність даного продукту.

Така вишиванка може стати також хорошим подарунком для друзів, корпоративних партнерів.

Це ексклюзивні футболки з національною вишивкою для вболівальників України, Росії, Англії, Польщі, Німеччини, Іспанії, Голландії, Португалії та Італії. Найближчим часом очікується «Франція» та, на численні прохання, ще один варіант «України».

Футбольні вишиванки U-Shirt – атрибут вболівальника Євро-2012

Чемпіонат Європи з футболу (UEFA European Championship), або просто Євро, звичайно ж, можна назвати головною спортивною подією континенту. Турнір, фінальна частина якого проходить раз на 4 роки, завжди привертає масу шанувальників гри мільйонів як до екранів телевізора, так і безпосередньо на стадіони. Особливу значимість і оригінальність турніру надає місце проведення. Країна, якій пощастило стати організатором Євро, завжди прагне провести турнір не тільки на належному футбольному рівні, але й презентувати себе як держава.

Адже свято футболу, яке триває 4 тижні, дозволяє всім бажаючим поринути в атмосферу неповторного дійства, яке не обмежується стадіоном, а переслідує Вас повсюди 🙂

І ось нарешті і в українців з'явилася можливість стати частиною 14-го Євро, і не просто частиною, а його основою — приймаючою країною. Найчастіше, крім футболу, величезний інтерес зарубіжних гостей також викликає культурна та історична спадщина.

Рано чи пізно, перед гостями та вболівальниками стає питання, який же атрибут буде найбільш актуальним сувеніром Євро-2012? Всі ми пам'ятаємо, як на африканському «Мундіалі» прогриміла «вувузела»(африканська дудка). На нашу думку, цей атрибут, звичайно ж, повинен поєднувати в собі національний колорит приймаючої країни і бути символічним, також було б не погано щоб він мав безпосереднє відношення до футболу...

Все це і не тільки поєднує в собі футбольна вишиванка U-Shirt. І на нашу думку, найбільш точно потрапляє під визначення ГОЛОВНИЙ АТРИБУТ вболівальника Євро-2012.

Звичайно, магнітики і брелоки вважаються найбільш демократичним сувеніром, однак, якщо хочеться привезти з Україною щось більш вишукане, то часто увагу звертають на традиційний національний одяг.

Вишиванка являє собою традиції і багатовікову культуру українського народу, а об'єднання національного українського одягу з елементами такої популярної гри як футбол, робить даний продукт унікальним і актуальним атрибутом вболівальника Євро-2012.

Сподіваємося, що серед безлічі сувенірів, які будуть запропоновані гостям Євро 2012, Вишиванки U-Shirt займуть особливе місце. Оригінальний дизайн, тематична вишивка і футбольна складова роблять даний продукт актуальним атрибутом вболівальника Євро-2012, унікальним сувеніром і чудовим подарунком для всіх, кому просто близька ідея об'єднання, закладена в кожній з вишиванок U-Shirt.

Як творилися ці вишиванки

Розробниками та авторами ідеї футбольних вишиванок є троє друзів — Лавренов Микола, Богдан Лесів та Дудар Назар — які, щоб реалізувати цей проект, одночасно звільнились з роботи і вирішили зайнятись власною справою.

— Що спонукало вас до створення нового українського продукту?

— Сама ідея виникла десь півтора роки тому, було бажання створити новий український продукт, який був би символічним, сучасним та цікавим як українцям, так і іноземним гостям. В футбольній вишиванці ми намагались поєднати вид одягу, котрий є символом України та улюблену гру українців. І вважаємо, нам це вдалося… Хоча, об’єднати вишиванку і футбольну складову виявилось набагато важче, ніж просто об’єднати це словами. Також, оскільки ми всі троє є запеклими прихильниками гри мільйонів, то хотіли створити щось символічне та актуальне саме для вболівальників.

— Чи викликає інтерес ця продукція у українців та іноземних гостей?

— Продукт однозначно цікавий. Футбольна вишиванка — продукт абсолютно новий і не має аналогів, тому разом із цікавістю та захопленням самою ідеєю, люди висловлювали свої побоювання з приводу практичності, адже багато хто не вірив, що це саме ВИШИВКА (думали, що принт). Але зазвичай, усі сумніви зникали після того, як купували цю річ і переконувалися у якості. На підтвердження цього, більшість наших покупців, робить повторне замовлення. Багато купують на подарунки, зокрема, іноземним партнерам, друзям. Також хочемо зазначити, що це — продукт українського виробництва, і штампувати його на кшталт Китаю ми не збираємося. Тому попит у нас буде перевищувати пропозицію і, можна сказати, що футбольна вишиванка U-Shirt — дійсно ексклюзивний, високоякісний сувенір та атрибут вболівальника Євро-2012!

Відео-рецепт «приготування» вишиванок U-Shirt можна переглянути тут.

А весь асортимент вишиванок — тут.

Матеріал розміщений на правах реклами

Розділи: Суспільство

25 квітня

Інші дати
Вероніка Черняхівська 
1900 – українська письменниця, поетеса-лірик, перекладачка (медичні праці, «Місячна долина» Дж. Лондона, «Прорість» Е. Золя, «Олівер Твіст» Ч. Діккенса). Онука письменника М. Старицького.
Розгорнути
Народився Микола Трублаїні (Трублаєвський Микола)
(1907, с. Вільшанка, Вінницька область – 1941) - український письменник, автор творів для дітей та юнацтва - «Мандрівки», «Шхуна «Колумб», науково-фантастичного роману «Глибинний шлях».
«Будь хоробрим, витривалим. Це потрібно для Батьківщини, для тебе самого. Учись у мужніх, кмітливих, стійких, наслідуй їх. Вони допоможуть тобі стати справжнім громадянином...» (Микола Трублаїні)
Розгорнути