chrome firefox opera safari iexplorer

За тиждень у Києві безкоштовно виступить французький гурт Paris Combo

20 квітня 2012 о 15:21

27 квітня у Києві на Співочому полі відбудеться безкоштовний концерт французького гурту Paris Combo (Парі комбо). Початок о 19:30.

«З моменту створення гурту в 1995 році, стиль Paris Combo не піддається жодній класифікації. Від джазу до свінгу, від вальсу до ритмів латино або циганських мелодій в поєднанні з дуже актуальними текстами, суміш звучить надзвичайно сучасно. Альбоми та концерти співачки Бель дю Беррі та її музикантів дуже різнобарвні і одночасно вишукані. Це азартна і весела жилка», — повідомляють організатори концерту.

Після шести років перерви, коли кожен з учасників йшов своїм шляхом, в цьому році виходить їхній спільний новий альбом. Разом з Бель дю Баррі працюють музиканти: Потці, Франсуа Жаннен, Емманюель Шаббей і Девід Льюіс. За останні місяці група дала концерти у Франції, США, Лівані, Туреччині, Німеччині та Польщі.

Як повідомлялося раніше, в Києві група виступить під відкритим небом з нагоди закриття 9-го фестивалю Французька весна, який проходить в Україні з 4 по 27 квітня 2012 року.

***

Організатори Французької весни — Посольство Франції, Французький інститут і Альянс франсез в Україні. Генеральний партнер Французької весни — УКРСИББАНК BNP PARIBAS GROUP. Офіційний партнер Французького інституту — компанія РЕНО УКРАЇНА. Ексклюзивний алкогольний партнер — Hennessy та Moët & Chandon. Партнер відкриття — ТМ L'Occitane.

19 квітня

Інші дати
Мар’ян Крушельницький
1897 – український актор, режисер. Один із фундаторів українського театру.
Розгорнути
Народився Марко Бараболя (Рознійчук Іван Федорович)
(1910, с.Ділове Закарпатська область - 1945) - український письменник-сатирик, «королем закарпатського гумору» називали його сучасники.
«Не сумуйте, полонини ! Засихайте, сльози! Зацвітайте, черемшини! Смійтесь, верболози» (Марко Бараболя)
Розгорнути