chrome firefox opera safari iexplorer

Залізничні квитки на час свят вже всі розкуплено

12 квітня 2012 о 09:00

Залізничні квитки на час свят вже всі розкуплено, повідомляє ТСН. 

Хоча до кінця цього тижня, напевне, ще можна придбати бокові плацкартні місця на незручні потяги – що відбувають зранку або прибувають після півночі. Та й то – на непопулярні напрямки.

Дізнатися, скільки додаткових поїздів запустили залізничники, у них самих неможливо. Вкотре у касах на свята зникають усі залізничні квитки і з'являються чомусь у перекупників втридорога.

На жаль, «Укрзалізниця» цю сумну ситуацію не коментує.

Сайт залізниці, який вона рекламує як зручний спосіб придбати квиток, наразі не допомагає — виповзає напис про перевантаженість. У касах стає відомо, що на святковий період (а це цілий місяць до середини травня) квитків немає майже на жодну з дат.

Засмучені люди повідомляють, що білетів не було вже декілька днів тому і це — після повідомлення про додаткові потяги. Оскільки перекупники вже знають ТСН в обличчя, то залишилося лише звернутися до туристичних агенцій.

Проблема з квитками є і там, місця навіть біля туалету стають вдвічі дорожчими. Там запропонували бічне верхнє місце у плацкарті, ціна якого склала звичайні 89 гривень. Однак вартість доставки складає 60 гривень, плюс 25 гривень — комісія з одного квитка. Самому забрати такий квиток в агенції не можна.

«Ми не бронюємо квитки, ми можемо тільки вам його доставити», — повідомили телефоном.

 

Розділи: Суспільство

28 березня

Інші дати
Дмитро Гнатюк
1925 –  видатний оперний співак. Перший виконавець легендарних пісень «Два кольори» і «Києве мій». Соліст, а з 1988 р. – головний режисер Національного театру опери та балету ім. Т.Шевченка. Герой України.
Розгорнути
Олекса Гірник
1912 – український дисидент, політв’язень. У 60-ту річницю проголошення самостійності України Центральною Радою, 22 січня 1978 р., вчинив самоспалення біля могили Т.Шевченка на Чернечій горі на знак протесту проти русифікації. Герой України (2007, посмертно).
Розгорнути
Народився Юліан Бачинський
(1870, с.Новосілка Тернопільська область – 1940) - український громадський і політичний діяч, публіцист, автор праці «Україна Irredenta», в якій обґрунтував необхідність створення української незалежної держави.
"Вільна, велика, політично самостійна Україна, одна, нероздільна від Сяну по Кавказ!". (Юліан Бачинський)
Розгорнути