chrome firefox opera safari iexplorer

Завтра таксисти пікетуватимуть Кабмін

17 квітня 2012 о 14:01

Завтра працівники столичних служб таксі їздитимуть навколо Кабміну з синьо-жовтими стрічками: так вони вимагатимуть розпустити робочу групу, що створена при КМДА для регулювання таксомоторних перевезень.

Про це на прес-конфецеренції розповів голова громадської організації «Таксі столиці» Альберт Кара, пише Gazeta.ua.

«Наша основна задача — це ліквідація групи, яка не представляє інтереси маси користувачів і учасників ринку таксі. Це абсолютно мирна акція протесту, на яку приїдуть водії таксі та його користувачі. Багато з них — приїдуть з регіонів. Адже ці протести зачіпають не тільки Київ, але й інші міста: сьогодні ж триває обкатка схем, які будуть перенесені згодом в регіони», — зазначив він.

В робочу групу КМДА увійшло 5 представників столичних таксі із 330 компаній. Учасники акції пропонують відновити Раду з перевезень, що працювала у 2009 році при Кабінеті міністрів Тимошенко.

На думку представників столичних служб таксі, якщо реалізують запропоновані робочою групою зміни, то роботу втратять 20 тисяч таксистів.

Усього в акції візьмуть участь 400 автівок.

Розділи: Суспільство

29 березня

Інші дати
Марія Вольвач
1841 – українська поетеса, письменниця, громадсько-культурна діячка.
Розгорнути
Народилася Марійка Підгірянка
1891 – Марійка Підгірянка (Марія Ленерт-Домбровська) – українська поетеса, педагог. Авторка збірки поезій «Відгуки душі», поеми «Мати-страдниця», книжок для дітей «Вертеп», «Святий Миколай на Підкарпатській Русі», «Малий Василько», «Кравчиня Маруся», «Юркова мандрівка», «Зайчик і Лисичка», байок, казок, пісень, загадок.
«Спіть, діточки, спіть, Віченька стуліть ! Дрібен дощик стукотить, Вікнам казку гомонить… Дрібен дощик пада там, А тут тихо, тепло нам. При матусі рідненькій, У світличці чистенькій. Спіть, діточки, спіть. Віченька стуліть» (Марійка Підгірянка)
Розгорнути