chrome firefox opera safari iexplorer

Киянам показали музичний кліп із феєрверків

14 травня 2012 о 06:37

У столиці показали танець салютів. Запускали під музику із відомих кінострічок. Цілу годину столичне небо розривали дванадцять тисяч снарядів.

До шоу ще кілька годин. Поки на вулиці сутеніє, піротехнік Антон перевіряє готовність всіх снарядів.

Почувши про таке, на шоу позїжджались пожежники.

Всі стволи заряжені і готові вибухнути. Ось цей з огляду невеликий снаряд злітає на 200 метрів, і розривається у велетенську кулю.

Найвідоміші фільми очима піротехніків. Під знайомі мелодії салюти розриваються у такт з музикою. Менші запали — зі сцени.

Високі салюти — вибухають з лісу, подалі від глядача.

Танцювати феєрверки вчать ось звідси. На компьютері рухи для салютів прописують піротехнічні режисери.

Кілька тисяч глядачів затикають вуха і мружаться від яскравого шоу. За годину показали десяток фільмів-феєрверків: Пригоди Шуріка, Бригада, Кримінальне чтиво. А найбільше вражень від 9тої роти. У небі влаштували салютну перестрілку.

Джерело: 5 канал
Розділи: Новини культури

24 квітня

Інші дати
Народився Дмитро Білоус
(1920, с.Курмани Сумська область - 2004) - український поет, перекладач, літературний критик, громадський діяч. Лауреат Національної премії України ім. Т.Шевченка за книгу «Диво калинове».
Вдягла весна мережану сорочку У день святий звільнившись од турбот І підіймає волошкові очі До віщих, до церковних позолот; Душа стає в цю днину молодою, Забувши, що слова бувають злі І помняться старання добротою, На щедрому пасхальному столі. (Вадим Крищенко)
Розгорнути
Народився Олександр Духнович
(1803, с. Тополі, Словаччина – 1865) - український письменник, культурний діяч, педагог.
Розгорнути