chrome firefox opera safari iexplorer

Міліція розмовлятиме з єврофанами за допомогою голосових перекладачів

31 травня 2012 о 10:40

Для подолання мовного бар’єру між гостями чемпіонату та працівниками правоохоронних органів Міністерством внутрішніх справ закуплено понад 1,4 тисячі голосових електронних перекладачів.

Про це повідомили у прес-службі МВС.

Зараз перекладачі розподіляють по підрозділах, а з особовим складом проводяться тренінги з користування цими приборами.

У МВС додали, що на період проведення Євро-2012 усі органи та підрозділи міліції будуть переведені на посилений варіант оперативно-службової діяльності.

Особливу увагу правоохоронці звертатимуть на дотримання вимог вибухобезпеки в місцях проведення матчів та інших офіційних місцях.

«У цілому можна зазначити, що українська міліція готова до виконання покладених на неї завдань та готова до будь-якого розвитку подій», – запевнив керівник Департаменту громадської безпеки МВС України.

29 березня

Інші дати
Марія Вольвач
1841 – українська поетеса, письменниця, громадсько-культурна діячка.
Розгорнути
Народилася Марійка Підгірянка
1891 – Марійка Підгірянка (Марія Ленерт-Домбровська) – українська поетеса, педагог. Авторка збірки поезій «Відгуки душі», поеми «Мати-страдниця», книжок для дітей «Вертеп», «Святий Миколай на Підкарпатській Русі», «Малий Василько», «Кравчиня Маруся», «Юркова мандрівка», «Зайчик і Лисичка», байок, казок, пісень, загадок.
«Спіть, діточки, спіть, Віченька стуліть ! Дрібен дощик стукотить, Вікнам казку гомонить… Дрібен дощик пада там, А тут тихо, тепло нам. При матусі рідненькій, У світличці чистенькій. Спіть, діточки, спіть. Віченька стуліть» (Марійка Підгірянка)
Розгорнути