chrome firefox opera safari iexplorer

На День Перемоги центр столиці звільнять від транспорту

08 травня 2012 о 10:22

У зв’язку із святкуванням Дня Перемоги 9 травня буде перекрито рух усіх видів транспорту у центрі Києва.

Про це йдеться у відповідному розпорядженні КМДА.

Зокрема, рух буде перекрито з 08.00 і до завершення заходів із покладання квітів на території Парку Вічної Слави на вул. Лаврській від площі Слави до вул. Цитадельної, на алеї Героїв Крут.

З 06.00 до 23.00 перекриють Хрещатик від Бессарабської площі до Європейської площі (із забороною руху транспорту Європейською площею включно з 06.00 до 13.00).

З 07.30 до 13.00 не можна буде проїхати вулицями Б. Хмельницького (від вул. Хрещатик до вул. Пушкінської), Прорізною (від вул. Хрещатик до вул. Пушкінської), Інститутською (від вул. Хрещатик до вул. Ольгинської), Городецького (ід вул. Хрещатик до вул. Заньковецької), Михайлівською (від вул. Хрещатик до Михайлівської площі), Софійською (від пров. Михайлівського до вул. Малої Житомирської), Малою Житомирською (від вул. Софійської до пров. Михайлівського).

Також, відповідно до розпорядження, міськадміністрація проситиме Головне управління МВС у Києві забезпечити супровід патрульними автомобілями Державтоінспекції автобусів, що перевозитимуть ветеранів у разі надходження відповідних звернень до Управління ДАІ.

Також буде заборонено паркування на вулицях, де проводитимуться загальнодержавні та загальноміські заходи.

Міська влада звертається до водіїв із проханням враховувати наведену вище інформацію при вибору маршруту пересування містом на авто 9 травня.

29 березня

Інші дати
Марія Вольвач
1841 – українська поетеса, письменниця, громадсько-культурна діячка.
Розгорнути
Народилася Марійка Підгірянка
1891 – Марійка Підгірянка (Марія Ленерт-Домбровська) – українська поетеса, педагог. Авторка збірки поезій «Відгуки душі», поеми «Мати-страдниця», книжок для дітей «Вертеп», «Святий Миколай на Підкарпатській Русі», «Малий Василько», «Кравчиня Маруся», «Юркова мандрівка», «Зайчик і Лисичка», байок, казок, пісень, загадок.
«Спіть, діточки, спіть, Віченька стуліть ! Дрібен дощик стукотить, Вікнам казку гомонить… Дрібен дощик пада там, А тут тихо, тепло нам. При матусі рідненькій, У світличці чистенькій. Спіть, діточки, спіть. Віченька стуліть» (Марійка Підгірянка)
Розгорнути