chrome firefox opera safari iexplorer

На Євробаченні Україні прогнозують 18 місце

08 травня 2012 о 15:49

Перше місце на «Євробаченні-2012» в букмекерських таблицях міцно займає шведська співачка Лорін з піснею «Euphoria». На другому місці представниця Італії Ніна Дзіллі з піснею «L'Amore Е Femmina», а третьому — російські «Бурановські бабусі».

За ними з істотним відривом слідують Великобританія, Данія, Сербія і Ірландія. Ставки на перемогу учасників цих країн приблизно однакові, тому в різних конторах ці чотири країни розміщуються в різній послідовності, але один за одним, пише Ліга.

Україна в таблиці ймовірних переможців Євробачення, займає в середньому 18-ий рядок. Такий показник дає хороші шанси на вихід української співачки Гайтани у фінал конкурсу. Зазначимо, що прогнози букмекерів не завжди здійснюються. Минулого року перемогу обіцяли французькому співакові Аморі Вассілі, але виграв конкурс дует з Азербайджану, а українська співачка Міка Ньютон з піснею «Angel» на Євробаченні-2011 посіла четверте місце, хоча їй пророкували місце у 20-ці.

У той же час, в 2009 році переможцем конкурсу став представник Норвегії Олександр Рибак, який був беззаперечним фаворитом букмекерів.

У 57-му міжнародному конкурсі Євробачення, який відбудеться з 22 по 26 травня в Баку, беруть участь 42 країни.

Фінал конкурсу відбудеться 26 травня.

Джерело: ТСН
Розділи: Новини культури

20 квітня

Інші дати
Павло Луспекаєв
1927 –  кіноактор. Знімався в фільмах: роль Верещагіна («Біле сонце пустелі»), «Республіка ШКІД», «Піднята цілина», «Вся королівська рать».
Розгорнути
Ґео (Юрій) Шкурупій 
1903 – український прозаїк, поет, представник напрямку панфутуризм; редактор, кіносценарист.
Розгорнути
 Володимир Шульгін 
1894 – студентський діяч, син Якова Шульгіна, організатор і керівник Української Студентської Громади в Києві. Загинув у бою під Крутами.
Розгорнути