chrome firefox opera safari iexplorer

Сьогодні таксі для ветеранів буде безкоштовним

09 травня 2012 о 00:10

За ініціативою членської організації Профспілки таксистів України в День Перемоги в більшості обласних центрів України таксисти перевозитимуть ветеранів Великої Вітчизняної війни безкоштовно.

Цього року, як і минулі 10 років, водії таксі також будуть надавати безкоштовно послуги ветеранам, запевнив голова Профспілки таксистів України Василь Попик.

Нагадаємо, що 9 травня станція метро Майдан Незалежності буде закрита для входу та виходу пасажирів з 7:00 і до завершення загальнодержавних заходів у центрі міста. Також рух усіх видів транспорту в зв'язку з загальнодержавними і загальноміськими заходами, які відбудуться в центрі Києва, буде перекрито.

Самі заходи з нагоди 67-річчя Перемоги у Великій Вітчизняній війні 9 травня в Києві розпочнуться вранці з церемонії покладання квітів до могили Невідомого солдата в парку Вічної Слави за участю Президента Віктора Януковича.

19 квітня

Інші дати
Мар’ян Крушельницький
1897 – український актор, режисер. Один із фундаторів українського театру.
Розгорнути
Народився Марко Бараболя (Рознійчук Іван Федорович)
(1910, с.Ділове Закарпатська область - 1945) - український письменник-сатирик, «королем закарпатського гумору» називали його сучасники.
«Не сумуйте, полонини ! Засихайте, сльози! Зацвітайте, черемшини! Смійтесь, верболози» (Марко Бараболя)
Розгорнути