chrome firefox opera safari iexplorer

Столична влада готує облави на нелегальних таксистів

25 травня 2012 о 09:32

Заради того, щоб на час Євро-2012 могли працювати лише «потрібні» компанії, столична влада готує облави на нелегальних таксистів.

Про це розповіли відразу декілька представників ринку таксомоторних перевезень, пишуть "Коментарі".

За словами перевізників, на дорогах столиці незабаром будуть зупиняти будь-яку машину, що має розпізнавальні знаки таксі, і перевіряти наявність у водія ліцензії. Якщо таких документів не буде, машини забиратимуть на штраф майданчики.

Крім того, директорів середніх і великих компаній «попросили» не працювати під час проведення в місті Чемпіонату Європи з футболу.

Гравці ринку підкреслюють, що працювати в цей період буде дозволено лише двом-трьом великим службам, які мають кілька тисяч машин.

Розділи: Суспільство

25 квітня

Інші дати
Вероніка Черняхівська 
1900 – українська письменниця, поетеса-лірик, перекладачка (медичні праці, «Місячна долина» Дж. Лондона, «Прорість» Е. Золя, «Олівер Твіст» Ч. Діккенса). Онука письменника М. Старицького.
Розгорнути
Народився Микола Трублаїні (Трублаєвський Микола)
(1907, с. Вільшанка, Вінницька область – 1941) - український письменник, автор творів для дітей та юнацтва - «Мандрівки», «Шхуна «Колумб», науково-фантастичного роману «Глибинний шлях».
«Будь хоробрим, витривалим. Це потрібно для Батьківщини, для тебе самого. Учись у мужніх, кмітливих, стійких, наслідуй їх. Вони допоможуть тобі стати справжнім громадянином...» (Микола Трублаїні)
Розгорнути