chrome firefox opera safari iexplorer

Столичне метро під час Євро працюватиме до 2-ї ночі

30 травня 2012 о 15:05

Комунальне підприємство Київський метрополітен із 7 червня по 2 липня поточного року, на період роботи офіційної фан-зони на Хрещатику і Майдані Незалежності в столиці, буде працювати на годину довше.

Як повідомили Корреспондент.net у мерії, у дні матчів Євро-2012 — 11 червня, 15 червня, 19 червня, 24 червня, 1 липня, а також 13 червня — метрополітен перевозитиме пасажирів на дві години довше.

Як повідомлялося, із 7 червня по 2 липня станція метрополітену Майдан Незалежності працюватиме  як станція для пересадок з лінії на лінію і буде закрита на вхід і вихід.

Крім того, за чотири години до початку матчів і на годину після їх закінчення на вхід / вихід будуть закриті на станції метро Олімпійська і Палац спорту.

У разі необхідності, залежно від обсягів пасажиропотоку в дні матчів, передбачені також обмеження на вхід пасажирів на станцію Площа Льва Толстого, наголошується в повідомленні.

Як повідомлялося, під час Євро-2012 громадський транспорт, що забезпечує перевезення вболівальників між місцями проведення чемпіонату, буде працювати цілодобово.

Розділи: Суспільство

19 квітня

Інші дати
Мар’ян Крушельницький
1897 – український актор, режисер. Один із фундаторів українського театру.
Розгорнути
Народився Марко Бараболя (Рознійчук Іван Федорович)
(1910, с.Ділове Закарпатська область - 1945) - український письменник-сатирик, «королем закарпатського гумору» називали його сучасники.
«Не сумуйте, полонини ! Засихайте, сльози! Зацвітайте, черемшини! Смійтесь, верболози» (Марко Бараболя)
Розгорнути