chrome firefox opera safari iexplorer

У червні на Співочому полі пройде IX фестиваль «Країна мрій»

17 травня 2012 о 13:44

22-23 червня на території Печерського ландшафтного парку «Співоче поле» пройде міжнародний етнічний фестиваль «Країна мрій».

Про це йдеться у відповідному розпорядженні Київської міської держадміністрації №786 від 14 травня ц.р., текст якого оприлюднено на офіційному сайті КМДА, повідомляє УНІАН.

Цим документом міська влада підтримала ініціативу громадської організації «Країна мрій» щодо проведення етнічнофестивалю «Країна мрій».

В документі зазначається, що відповідальність за підготовку та проведення заходу взяла на себе громадська організація «Країна мрій».

Водночас Печерській райадміністрації доручено забезпечити прибирання території Печерського ландшафтного парку під час та після проведення фестивалю.

Організатори фестивалю обіцяють: різноманіття етнічної та world-music на великій фестивальній сцені, а також на «Кобзарській» та сцені «Під стінами Лаври».

Дитячий майданчик – інтерактивна програма, що включає в себе найрізноманітнішу творчу діяльність дітей, на основі фольклорних мотивів.

Алея майстрів – народні майстри зі своїми авторськими доробками, Майстерня народних танців – окремий майданчик, де гості та учасники фестивалю в реальному часі розучують традиційні народні танці. Різноманітні літературні та театральні презентації, традиційні та яскраві Козацькі Розваги.

Майданчик «Етно-Fashion», що став вдалою прем′єрою минулого року, презентуватиме колекції українського етнічного та старовинного одягу.

Новим на цьогорічному фестивалі стане його офіційне включеня до програми Чемпіонату Європи з футболу «Євро 2012», повідомляє сайт «Країни мрій».