chrome firefox opera safari iexplorer

У Єпархіальному музеї в Трускавці відкрилась виставка живопису Вероніки Мосевич

29 травня 2012 о 14:28

У Єпархіальному музеї в Трускавці 28 травня 2012 р. відкрилась персональна виставка картин Вероніки Мосевич.

Це лише друга персональна виставка художниці, яка не лише малює, а ще й пише вірші та музику, співає і навіть шиє одяг за власним дизайном. Вероніка Мосевич – дрогобичанка, закінчила ЗОШ №2, музичне училище та фізико-математичний факультет дрогобицького вишу. Більше відома загалу як співачка та поетеса.

Картини пані Вероніки надзвичайно різноманітні. Це свідчить про те, що художниця перебуває в пошуку, пробує щось нове і виробляє власний стиль.

Різноплановість жанрів: від портрету до пейзажу, від натюрморту до картин у стилі «ню» робить експозицію надзвичайно цікавою. Блукаючи серед цього сплеску кольорів та емоцій можна втратити відчуття часу. Яскравість барв змусили усіх присутніх забути про те, що на вулиці, в цей час, холодно і сіро.

Якщо ви хочете побачити, як із середини виглядає жіноча душа, то вам обов`язково слід завітати на цю виставку, яка буде тривати до 27 червня. Адже на картинах зображено жіночий внутрішній світ таким, яким він є насправді, сповнений чуттєвості, ніжності, пристрасті та емоційності...

Будемо сподіватись, що ще не одна картина Вероніки Мосевич буде прикрашати стіни нашого музею.

Тарас Шафран, Директор Єпархіального музею