chrome firefox opera safari iexplorer

У Києві влаштують квест на підтримку Євро

10 травня 2012 о 07:51

12 травня з 11.30 до 14.00 у столиці відбудеться безкоштовний пішохідний квест на підтримку Євро-2012.

На учасників чекають логічні завдання, спортивні змагання, а також веселі пригоди, повідомляє ІЦ «Україна-2012».

Кожен, хто візьме участь, гарантовано потрапить на фінальний матч Шкільного кубку Євро-2012 та відвідає концерт популярного виконавця Arash та інших зірок естради. На переможців квесту чекають також спеціальні призи від організаторів.

У квесті можуть взяти участь всі охочі, сформувавши команди від 2 до 5 осіб. Щоб взяти участь у заході, необхідно надіслати заявку на електронну адресу footquest2012@gmail.com, де вказати наступні дані: ПІБ капітана команди, дата народження, назва команди, контактний телефон.

26 квітня

Інші дати
Леонід Плющ
1939 –  математик, публіцист, учасник правозахисного руху в СРСР. Дисидент. Член Ініціативної групи захисту прав людини, член Закордонного представництва Української Гельсінської групи.
Розгорнути
Народився Станіслав Тельнюк
(1935, с.Іскрівка Запорізька область – 1990) - український письменник, літературний критик, редактор, перекладач.
Розгорнути
Народився Микола Зеров
(1890, м.Зіньків Полтавська область - 1937) - український літературознавець, лідер «неокласиків», майстер сонетної форми і блискучий перекладач античної поезії.
Емаль Дніпра, сліпучо-синій сплав. Газон алей і голе жовтоглиння, І в поводі прозорого каміння Зелені луки — як розлогий став. Ніколи так жадібно не вбирав Я красоти весняного одіння, Пісок обмілин, жовтобоке ріння, Брунатні лози і смарагди трав. (Микола Зеров)
Розгорнути