chrome firefox opera safari iexplorer

У Києві з 24 травня почне працювати Місто спорту

22 травня 2012 о 11:41

У Києві з 24 травня в Гідропарку почне працювати проект Місто спорту, створений для активного відпочинку, повідомляє КМДА.

У Місті спорту будуть функціонувати два стадіони для традиційного та пляжного футболу, майданчики для баскетболу й інших пляжних видів спорту, а також буде відкрито оновлений пляж Венеція. Планується, що цей проект пропрацює з 24 травня і до початку осені.

Як повідомляється, ініціатори проекту — Всеукраїнський благодійний фонд Спорт проти наркотиків, тютюну та зловживання алкоголю.

За даними відомства, практично кожні вихідні в Місті спорту буду проходити професійні та аматорські турніри для дітей і дорослих по футболу, пляжного футболу, пляжного регбі, пляжного гандболу, пляжного волейболу, чарлідінгу та ін.

На честь проведення Дня Києва пройде професійний міжнародний турнір з пляжного футболу BSWW — Кубок Києва 2012, в якому візьмуть участь збірні України, Португалії, Італії та Голландії.

Крім того, з 21 по 27 травня проходитиме аматорський турнір з футболу Кубок ТЕК 2012 серед команд підприємств паливно-енергетичного комплексу України. Також влітку пройдуть турніри Кубок Зв'язку, Кубок Будівельника, Кубок Медіа, Кубок Банкіра і Кубок ресторатора. Переможці цих турнірів розіграють між собою Суперкубок Бізнесу України 20-26 серпня.

Також з 8 червня до 1-го липня в Місті спорту пройдуть прямі трансляції всіх футбольних матчів Євро-2012.

Нагадаємо, що в День Києва та День столиці — 26 і 27 травня - відбудеться понад 50 святкових заходів.

19 березня

Інші дати
Народився Максим Рильський
(1895, м. Київ – 1964) – український поет, перекладач, публіцист, громадський діяч.
Прислухайтесь, як океан співає — Народ говорить. І любов, і гнів У тому гомоні морськім. Немає Мудріших, ніж народ, учителів; У нього кожне слово — це перлина, Це праця, це натхнення, це людина. Не бійтесь заглядати у словник: Це пишний яр, а не сумне провалля» (Максим Рильський)
Розгорнути
Народився Марко Вороний
1904 – український поет, театрознавець, перекладач. Переклав українською мовою «Інтернаціонал», «Марсельєзу», «Варшав’янку», багато творів західноєвропейської класики. Автор книг для дітей, збірки віршів «Форвард». Син Миколи Вороного. Репресований.
Розгорнути