chrome firefox opera safari iexplorer

У центрі Києва створять 3200 парковок для фанів Євро

18 травня 2012 о 13:09

У центрі Києва для вболівальників Євро-2012 підготують паркувальні майданчики, які зможуть розмістити 3,2 тисячі автомобілів.

Про це в п'ятницю повідомив голова столичної міськдержадміністрації Олександр Попов, передає Укрінформ.

«Для уболівальників Євро-2012 в центрі Києва буде організовано 3200 паркувальних місць, більшість із яких охоронятиметься», — сказав він.

За його словами, це оптимальна кількість паркувальних місць для вболівальників Євро-2012 у півторакілометровій зоні навколо НСК «Олімпійський».

Олександр Попов зазначив, що особлива увага на таких стоянках приділятиметься безпеці уболівальників Євро-2012. Будуть встановлені додаткові камери відеоспостереження не лише на стадіоні, а й на територіях, прилеглих до нього, розповів чиновник.

Як повідомлялося раніше, в Києві також буде організована стоянка автотранспорту на Троїцькій площі перед НСК «Олімпійський» на 400 машиномісць.

На самому стадіоні для VIP-гостей Чемпіонату Європи з футболу працюватиме паркінг площею 11,5 тис. кв. м на 250 автомобілів, із яких 16 виділяються для президентських машин.

Заборонено також паркування і у фан-зоні Євро-2012. Тут з 25 травня по 7 липня буде заборонене паркування на вулицях — Богдана Хмельницького (від вул. Пушкінської до Хрещатика), Прорізній (від вул. Пушкінської до Хрещатика), Городецького (від вул. Заньковецької до Хрещатика).

Працювати фан-зона буде щодня з 12:00 до 01:00 аж до 2 липня.

24 квітня

Інші дати
Народився Дмитро Білоус
(1920, с.Курмани Сумська область - 2004) - український поет, перекладач, літературний критик, громадський діяч. Лауреат Національної премії України ім. Т.Шевченка за книгу «Диво калинове».
Вдягла весна мережану сорочку У день святий звільнившись од турбот І підіймає волошкові очі До віщих, до церковних позолот; Душа стає в цю днину молодою, Забувши, що слова бувають злі І помняться старання добротою, На щедрому пасхальному столі. (Вадим Крищенко)
Розгорнути
Народився Олександр Духнович
(1803, с. Тополі, Словаччина – 1865) - український письменник, культурний діяч, педагог.
Розгорнути