chrome firefox opera safari iexplorer

Україна заплатить 23 млн грн за рекламу Євро-2012 на іноземних каналах

21 травня 2012 о 15:08

Національне агентство з підготовки та проведення в Україні Євро-2012 та реалізації інфраструктурних проектів (Укрєвроінфрапроект) уклало договір з ТОВ «Медіапрофіт» (Київ) на розміщення роликів на іноземних телеканалах про проведення в країні чемпіонату Європи з футболу.

Згідно з оголошенням у «Віснику державних закупівель», вартість укладеного 18 травня договору між «Укрєвроінфрапроект» в особі ДП "Центр комунікацій «Україна-Всесвіт» і «Медіапрофіт» становила 23 млн грн (із ПДВ).

Телепродукція на зарубіжних каналах має бути розміщена протягом травня-червня.

Передбачається, що розміщення популяризаційних відеороликів відбуватиметься у рейтинговий час і в проміжках між спортивними, туристичними та інформаційними програми.

Виконавець має забезпечити розміщення презентаційних відеороликів не менше ніж на трьох іноземних каналах. Охоплення європейської аудиторії має становити 20%.

Телеканали мають відповідати вимогам: цілодобове мовлення, аудиторія не менше 70 млн глядачів, доступ до 200 країн світу (переважно європейських), не менше шести мов мовлення.

Відеоролики тривалістю 60, 30, 10 і 5 секунд можуть бути або виготовлені виконавцем або змонтовані та адаптовані серед уже наявних у замовника.

Чемпіонат Європи з футболу стартує 8 червня матчем-відкриттям турніру в Польщі і завершиться фінальним матчем 1 липня на НСК «Олімпійський» в Києві.

Загалом в Україні відбудуться 16 матчів із 31. В Україні матчі Євро-2012, окрім Києва, відбудуться у Харкові, Львові і Донецьку.

Джерело: ZAXID.NET
Розділи: Суспільство

29 березня

Інші дати
Марія Вольвач
1841 – українська поетеса, письменниця, громадсько-культурна діячка.
Розгорнути
Народилася Марійка Підгірянка
1891 – Марійка Підгірянка (Марія Ленерт-Домбровська) – українська поетеса, педагог. Авторка збірки поезій «Відгуки душі», поеми «Мати-страдниця», книжок для дітей «Вертеп», «Святий Миколай на Підкарпатській Русі», «Малий Василько», «Кравчиня Маруся», «Юркова мандрівка», «Зайчик і Лисичка», байок, казок, пісень, загадок.
«Спіть, діточки, спіть, Віченька стуліть ! Дрібен дощик стукотить, Вікнам казку гомонить… Дрібен дощик пада там, А тут тихо, тепло нам. При матусі рідненькій, У світличці чистенькій. Спіть, діточки, спіть. Віченька стуліть» (Марійка Підгірянка)
Розгорнути