chrome firefox opera safari iexplorer

Українці стали ще більшими техноманами

04 травня 2012 о 08:15

За даними дослідження Інтернет-асоціації України, близько 26% користувачів інтернету в Україні користуються не одним пристроєм для підключення до Всесвітньої мережі.

Згідно компанії InMind, що проводила дослідження на замовлення ІнАУ, найбільше мультикористувачів припадає на вікову групу 15-21 рік, в якій більше одного пристрою для виходу в інтернет використовують 34% користувачів. У той же час у віковій групі 22-54 роки частка таких користувачів складає 25%, а в групі більше 55 років — 16%.

При цьому в містах-мільйонниках кількість користувачів одночасно декількох пристроїв становить 34%, в обласних центрах — 27%, в містах з населенням більше 100 тис. осіб — 25%, з населенням менше 100 тис. — 23%.
Найбільше мультикористувачів виявилося в групі населення з високим рівнем доходів, де кілька пристроїв для підключення до інтернету використовують 45% користувачів.

Разом з тим, серед інтернет-користувачів групи з доходом вище середнього таких користувачів налічується 41%, в групі з середнім доходом — 27%, в групі з доходом нижче середнього — 19%, в групі з низьким рівнем доходу — 12%.

Джерело: УНІАН
Розділи: Суспільство

19 квітня

Інші дати
Мар’ян Крушельницький
1897 – український актор, режисер. Один із фундаторів українського театру.
Розгорнути
Народився Марко Бараболя (Рознійчук Іван Федорович)
(1910, с.Ділове Закарпатська область - 1945) - український письменник-сатирик, «королем закарпатського гумору» називали його сучасники.
«Не сумуйте, полонини ! Засихайте, сльози! Зацвітайте, черемшини! Смійтесь, верболози» (Марко Бараболя)
Розгорнути