chrome firefox opera safari iexplorer

В червні у центрі Києва поселять хряка-віщуна

18 травня 2012 о 13:17

У червні на Хрещатику розпочинає роботу офіційна фан-зона Приймаючого міста Києва.

На її території розташують величезний екран розміром 150 квадратних метрів та шість додаткових екранів у периметрі фан-зони, щоб гості міста мали можливість спостерігати за грою, повідомила PR директор офіційної фан-зони Києва.

Щоб гості почувалися, як вдома, на Хрещатику облаштують стаціонарні санвузли, точки швидкого харчування, медичний пункт, також буде посилена охорона.

«Для найвибагливіших гостей працюватиме VIP-зона, куди можна придбати квиток на будь-який матч або концерт. Тут гість отримує всі переваги присутності у фан-зоні: відмінний огляд території, купол, який захистить від будь-якої негоди, фуршетне обслуговування, що входить у вартість квитка, додатковий ресторанний сервіс, окремий вхід і під'їзд з вулиці Городецького», йдеться в повідомленні.

Кожен день у периметрі офіційної фан-зони відбуватиметься маса культурних і розважальних заходів національного характеру, щоб гості могли ознайомитися з українськими традиціями, культурою, музикою, спортом.

Фан-зона на Хрещатику та зона, куди не пустять машин на період Євро. Фото Фактів

Серед запланованих заходів – виступи президентського оркестру, фолк, поп та рок гуртів, живі скульптури, виставки українських традиційних ремесел, національна кухня, день Борщу і Вареника, ігри, майстер-класи для дітей і дорослих та багато іншого.

Крім того, очікується кілька концертів зірок світового масштабу, які будуть анонсовані додатково.

Фото www.the-village.ru

7 червня, у день урочистого відкриття офіційної фан-зони, на всіх гостей чекатиме гала-концерт, яскраве шоу і грандіозний феєрверк.

«А у спеціально відведеному почесному місці фан-зони Києва оселиться унікальний хряк-віщун – справжній український хряк, знавець таємниць футболу і провидець. Щодня о 16.00 він буде передбачати результат майбутнього матчу», — йдеться в повідомленні.