chrome firefox opera safari iexplorer

В Інтернеті з'явився фан-гід Україною та Польщею

23 травня 2012 о 15:25

Міжнародна асоціація футбольних уболівальників запустила в Інтернеті фан-гід Польщею та Україною, де вболівальники зможуть знайти корисну інформацію про міста чемпіонату Європи з футболу 2012-го року.

«Фан-гід створений в рамках проекту „Поважай культуру вболівальників“ і містить актуальну інформацію про транспорт і проживання, поради, де можна пообідати, особливості місцевого законодавства і відомості про матчі», — пише Інтерфакс-Україна.

Інформацію збирали місцеві вболівальники, тобто вона повинна повністю відповідати потребам любителів футболу", — повідомляє офіційний сайт УЄФА.

Проект «Поважай культуру вболівальників» має на меті надати всю необхідну інформацію гостям Євро-2012. Для цього в усіх восьми містах турніру будуть засновані спеціальні фан-посольства.

Вони надаватимуть бажаючим надійну та об'єктивну інформацію. Цілодобово буде працювати служба і телефон екстреної допомоги. Тут же приїжджі вболівальники зможуть спілкуватися з місцевими любителями футболу.

У містах і наметових містечках будуть працювати фан-посольства поменше, де уболівальникам будуть готові допомогти професійні консультанти та соціальні працівники.

Стаціонарні фан-посольства знаходяться за наступними адресами: Київ: близько Хрещатика, 44 (вхід у фан-зону УЄФА), Донецьк: школа № 2, вул. Артема, 129A, Харків: вул. Сумська, 39; площа Свободи, Львів: проспект Свободи, 7-10; Гданськ: Тарг Венглеви, Познань: вул. 3 травня, 46, Варшава: Краківське передмістя, 83, Вроцлав: вул. Шевська, 66/67A.

28 березня

Інші дати
Дмитро Гнатюк
1925 –  видатний оперний співак. Перший виконавець легендарних пісень «Два кольори» і «Києве мій». Соліст, а з 1988 р. – головний режисер Національного театру опери та балету ім. Т.Шевченка. Герой України.
Розгорнути
Олекса Гірник
1912 – український дисидент, політв’язень. У 60-ту річницю проголошення самостійності України Центральною Радою, 22 січня 1978 р., вчинив самоспалення біля могили Т.Шевченка на Чернечій горі на знак протесту проти русифікації. Герой України (2007, посмертно).
Розгорнути
Народився Юліан Бачинський
(1870, с.Новосілка Тернопільська область – 1940) - український громадський і політичний діяч, публіцист, автор праці «Україна Irredenta», в якій обґрунтував необхідність створення української незалежної держави.
"Вільна, велика, політично самостійна Україна, одна, нероздільна від Сяну по Кавказ!". (Юліан Бачинський)
Розгорнути