chrome firefox opera safari iexplorer

В Карпатах проходить Всеукраїнський пленер художників

14 травня 2012 о 08:17

ТК «Буковель»  приймає Всеукраїнський пленер художників України «Весна. Буковель 2012», який триватиме з 12.05 до 26.05.2012 року.

Тут зібрались 25 художників із різних куточків нашої держави: Виноградова, Дрогобича, Києва, Кіровограда, Луцька, Ковеля, Львова, Миколаєва, Мукачева, Рівного. Це творчі особистості з різними характерами, різним світосприйняттям, відмінні за творчою манерою. Однак вони прагнуть щиро поділитися один з одним своїми здобутками у жанрі пейзажного живопису, відтворивши на полотні автентичність гуцульського краю, щоб емоційно вплинути на сучасника та спонукати його зберегти цю красу від нестримного наступу та небезпек сучасного урбанізованого середовища.

Учасників пленеру очікує насичена програма: краєзнавчі екскурсії, зустрічі з етнографами та мистецтвознавцями.

Заключним акордом пленеру стане підсумкова виставка, яка буде представлена для огляду та ознайомлення усім гостям курорту.

«Рідна країна»

20 квітня

Інші дати
Павло Луспекаєв
1927 –  кіноактор. Знімався в фільмах: роль Верещагіна («Біле сонце пустелі»), «Республіка ШКІД», «Піднята цілина», «Вся королівська рать».
Розгорнути
Ґео (Юрій) Шкурупій 
1903 – український прозаїк, поет, представник напрямку панфутуризм; редактор, кіносценарист.
Розгорнути
 Володимир Шульгін 
1894 – студентський діяч, син Якова Шульгіна, організатор і керівник Української Студентської Громади в Києві. Загинув у бою під Крутами.
Розгорнути