chrome firefox opera safari iexplorer

Відкриття Андріївського узвозу перенесли на червень

19 травня 2012 о 12:04

Андріївський узвіз у Києві відкриється після реконструкції 2-3 червня поточного року.

Як передає кореспондент УНІАН, про це журналістів повідомив голова Київської міської державної адміністрації Олександр Попов.

«Цілком можливо, що ми влаштуємо свято на Андріївському узвозі з культурною програмою в один з вихідних, наприклад, 2 чи 3 червня. Подивимося по тому, як завершуватимуться роботи, нам погода, на жаль, останнім часом заважає... У будь-якому разі цей захід приурочено до святкування (Дня Києва — УНІАН), плюс-мінус кілька днів, покажуть обставини», — сказав він.

О.Попов відзначив, що святкування Дня міста почнеться завтра і триватиме до початку Євро-2012.

«У нас на День міста буде 346 заходів, і тому ми вирішили розпочати святкування з 19 числа з концерту на Майдані Незалежності і закінчити аж на початок Євро-2012, тобто 7-8 червня», — уточнив голова КМДА.

Він також повідомив, що місто виконало всі зобов`язання, пов`язані з проведенням у столиці чемпіонату Європи з футболу.

«Усі зобов`язання перед Євро вже виконані. Робочі питання, пов`язані з впорядкуванням міста, організацією питань руху, інформаційної політики у стадії завершення. Тому ми зустрінемо Євро, зробивши все можливе і неможливе», — додав О.Попов.

Як повідомлялося, раніше голова Київської міської державної адміністрації О.Попов обіцяв, що кияни на День міста вже зможуть гуляти оновленим Андріївським узвозом.

День Києва традиційно святкується в останні вихідні травня. У 2012 році День Києва припадає на 25-27 травня.

Розділи: Суспільство

29 березня

Інші дати
Марія Вольвач
1841 – українська поетеса, письменниця, громадсько-культурна діячка.
Розгорнути
Народилася Марійка Підгірянка
1891 – Марійка Підгірянка (Марія Ленерт-Домбровська) – українська поетеса, педагог. Авторка збірки поезій «Відгуки душі», поеми «Мати-страдниця», книжок для дітей «Вертеп», «Святий Миколай на Підкарпатській Русі», «Малий Василько», «Кравчиня Маруся», «Юркова мандрівка», «Зайчик і Лисичка», байок, казок, пісень, загадок.
«Спіть, діточки, спіть, Віченька стуліть ! Дрібен дощик стукотить, Вікнам казку гомонить… Дрібен дощик пада там, А тут тихо, тепло нам. При матусі рідненькій, У світличці чистенькій. Спіть, діточки, спіть. Віченька стуліть» (Марійка Підгірянка)
Розгорнути