chrome firefox opera safari iexplorer

Відсьогодні у Києві перекрито рух транспорту в усіх фан-зонах Євро-2012

28 травня 2012 о 10:35

Відсьогодні, 28 травня у Києві перекрито рух транспорту в  фан-зонах турніру УЄФА Євро-2012. Про це повідомили у прес-службі Державтоінспекції.

Рух буде перекрито на Майдані Незалежності та по вулиці Хрещатик на відрізку від вул. Інститутської до вул. Б. Хмельницького  до 01.00 год. 7 липня 2012 року. У зв'язку з перекриттям центру міста і ремонтними роботами на дорогах вже спостерігається підвищений рівень заторів.

У дні проведення матчів 11, 15 та 19 червня на повному транспортному периметрі навколо стадіону та офіційної фан-зони обмеження вводиться з 06.00 год. дня проведення матчу до часу закінчення та ще три години після його закінчення.

Рух транспорту перекривається на наступних вулицях: — вул. В. Васильківська (на ділянці від вул. І. Федорова до бульв. Т.Шевченка); — вул. І. Федорова (на ділянці від вул. В. Васильківської до вул. Предславинської); — вул. Димитрова (на ділянці від вул. В. Васильківської до вул. Анрі Барбюса); — вул. Анрі Барбюса (на ділянці від вул. І. Федорова до вул. Димитрова); — пров. Лабораторний (на ділянці від вул. Літньої до Федерації футболу України); — вул. Фізкультури (на ділянці від вул. Антоновича до НСК «Олімпійський»); — вул. Жилянська (на ділянці від вул. Антоновича до вул. Шота Руставелі); — вул. Саксаганського (на ділянці від вул. Антоновича до вул. Еспланадної); — вул. Шота Руставелі; — вул. Еспланадна; — вул. Рогнідинська; — Бессарабська площа (при цьому проїзд по вул. Басейній та Крутому узвозу залишається відкритим); — вул. Скоропадського; — бульв. Лесі Українки (на ділянці від вул. Госпітальної до пров. Щорса в обох напрямках); — пров. Госпітальний; — вул. Госпітальна. Разом з цим, напрямок одностороннього руху транспорту на вул. І. Федорова (на ділянці від вул. Антоновича до вул. В. Васильківської) змінюється на протилежний, тобто напрямок руху транспорту від вул. В. Васильківської до вул. Антоновича.

У дні проведення матчів 24 червня та 1 липня перекриття вищезазначених дільниць вулично-дорожньої мережі здійснюється з 10.00 год. до часу закінчення матчу плюс три години після його закінчення.

Що стосується мешканців Києва, які проживають у 1,5 – кілометровій зоні навколо НСК «Олімпійський» ДАІ м. Києва радить мати при собі паспорт із пропискою.

Вхід у фан-зону буде здійснюватися і по перепусткам. Для їх отримання необхідно звертатися до КМДА  (комітет по ЄВРО-2012).

 

Розділи: Суспільство

20 квітня

Інші дати
Павло Луспекаєв
1927 –  кіноактор. Знімався в фільмах: роль Верещагіна («Біле сонце пустелі»), «Республіка ШКІД», «Піднята цілина», «Вся королівська рать».
Розгорнути
Ґео (Юрій) Шкурупій 
1903 – український прозаїк, поет, представник напрямку панфутуризм; редактор, кіносценарист.
Розгорнути
 Володимир Шульгін 
1894 – студентський діяч, син Якова Шульгіна, організатор і керівник Української Студентської Громади в Києві. Загинув у бою під Крутами.
Розгорнути