chrome firefox opera safari iexplorer

З новим потягом Hyundai трапилося кілька неполдадок

28 травня 2012 о 09:05

Учора, 27 травня, новий електропоїзд Hyundai сполученням Київ — Харків запізнився на 20 хвилин у першому рейсі.

Як пише Сегодня, перший потяг був заповненим нерівномірно. Вагони другого класу (275 грн), на відміну від першого класу (381 грн) були майже заповнені.

Кореспондент газети пише, що через 20 хвилин після відправлення поїзд зупинився на п'ять хвилин. У вагоні їхав представник Укрзалізниці, він зв'язався з машиністом. Як пише видання, було чути, як він перепитав: «Тиск впав у гальмівних циліндрах?». «Відпустило! Можемо їхати!» — відповів машиніст гучномовцем.

Видання зазначає, що середня швидкість поїзда, яку можна було спостерігати на екранах, досягала 100 км на годину, а одного разу Hyundai розігнався до 165 км/год. Тим не менше, поїзд все одно запізнився — замість 10:43 прибув до Харкова об 11:05.

Сегодня також пише, що Wi-Fi в дорозі не працював. Водночас, Wi-Fi пообіцяли запустити і місяць він буде безкоштовним. Крім того, газета пише, що в кінці потяга є бар: кава коштує від 8 грн, ланч-бокс (два великих бутерброди з шинкою, сиром, зеленню, помідорами і сік) — 50 грн. «Скоро меню розшириться, будуть гарячі перші страви, тістечка, булочки, морозиво. Розносимо їжу по місцях», — розповіла офіціантка.

Розділи: Суспільство

28 березня

Інші дати
Дмитро Гнатюк
1925 –  видатний оперний співак. Перший виконавець легендарних пісень «Два кольори» і «Києве мій». Соліст, а з 1988 р. – головний режисер Національного театру опери та балету ім. Т.Шевченка. Герой України.
Розгорнути
Олекса Гірник
1912 – український дисидент, політв’язень. У 60-ту річницю проголошення самостійності України Центральною Радою, 22 січня 1978 р., вчинив самоспалення біля могили Т.Шевченка на Чернечій горі на знак протесту проти русифікації. Герой України (2007, посмертно).
Розгорнути
Народився Юліан Бачинський
(1870, с.Новосілка Тернопільська область – 1940) - український громадський і політичний діяч, публіцист, автор праці «Україна Irredenta», в якій обґрунтував необхідність створення української незалежної держави.
"Вільна, велика, політично самостійна Україна, одна, нероздільна від Сяну по Кавказ!". (Юліан Бачинський)
Розгорнути