chrome firefox opera safari iexplorer

З понеділка стартує продаж залізничних квитків через нову Інтернет-систему «Укрзалізниці»

20 травня 2012 о 09:22

Продаж залізничних квитків через нову автоматизовану систему купівлі залізничних квитків, яка працює в режимі online, почнеться 21 травня після 15:00, повідомив віце-прем'єр — міністр інфраструктури Україні Борис Колесніков.

«Систему планувалося запустити трохи раніше, але ми чекали точного розкладу швидкісних потягів», — сказав він.

Пасажири зможуть скористатися новою системою продажу квитків за допомогою електронних каналів обслуговування на офіційному сайті «Укрзалізниці" в розділі меню "Пасажирам» або за прямим посиланням http://booking.uz.gov.ua/

У режимі online можна обрати маршрут, дізнатися про наявність місць та оплатити проїзд. При цьому система передбачає можливість оплати практично всіма діючими в Україні платіжними інструментами безготівкових розрахунків фізичних осіб.

Роботу системи забезпечує новий програмно-апаратний комплекс з продажу електронних проїзних/перевізних документів.

Автоматизована система продажу квитків через електронні канали обслуговування впроваджена з метою розширення сфери послуг в пасажирських перевезеннях на Євро-2012.

24 квітня

Інші дати
Народився Дмитро Білоус
(1920, с.Курмани Сумська область - 2004) - український поет, перекладач, літературний критик, громадський діяч. Лауреат Національної премії України ім. Т.Шевченка за книгу «Диво калинове».
Вдягла весна мережану сорочку У день святий звільнившись од турбот І підіймає волошкові очі До віщих, до церковних позолот; Душа стає в цю днину молодою, Забувши, що слова бувають злі І помняться старання добротою, На щедрому пасхальному столі. (Вадим Крищенко)
Розгорнути
Народився Олександр Духнович
(1803, с. Тополі, Словаччина – 1865) - український письменник, культурний діяч, педагог.
Розгорнути