chrome firefox opera safari iexplorer

З понеділка стартує продаж залізничних квитків через нову Інтернет-систему «Укрзалізниці»

20 травня 2012 о 09:22

Продаж залізничних квитків через нову автоматизовану систему купівлі залізничних квитків, яка працює в режимі online, почнеться 21 травня після 15:00, повідомив віце-прем'єр — міністр інфраструктури Україні Борис Колесніков.

«Систему планувалося запустити трохи раніше, але ми чекали точного розкладу швидкісних потягів», — сказав він.

Пасажири зможуть скористатися новою системою продажу квитків за допомогою електронних каналів обслуговування на офіційному сайті «Укрзалізниці" в розділі меню "Пасажирам» або за прямим посиланням http://booking.uz.gov.ua/

У режимі online можна обрати маршрут, дізнатися про наявність місць та оплатити проїзд. При цьому система передбачає можливість оплати практично всіма діючими в Україні платіжними інструментами безготівкових розрахунків фізичних осіб.

Роботу системи забезпечує новий програмно-апаратний комплекс з продажу електронних проїзних/перевізних документів.

Автоматизована система продажу квитків через електронні канали обслуговування впроваджена з метою розширення сфери послуг в пасажирських перевезеннях на Євро-2012.

19 березня

Інші дати
Народився Максим Рильський
(1895, м. Київ – 1964) – український поет, перекладач, публіцист, громадський діяч.
Прислухайтесь, як океан співає — Народ говорить. І любов, і гнів У тому гомоні морськім. Немає Мудріших, ніж народ, учителів; У нього кожне слово — це перлина, Це праця, це натхнення, це людина. Не бійтесь заглядати у словник: Це пишний яр, а не сумне провалля» (Максим Рильський)
Розгорнути
Народився Марко Вороний
1904 – український поет, театрознавець, перекладач. Переклав українською мовою «Інтернаціонал», «Марсельєзу», «Варшав’янку», багато творів західноєвропейської класики. Автор книг для дітей, збірки віршів «Форвард». Син Миколи Вороного. Репресований.
Розгорнути