chrome firefox opera safari iexplorer

Збірна України отримала свій автобус на Євро-2012

18 травня 2012 о 12:44

Напередодні у Варшаві головним автомобільним спонсором майбутнього Євро-2012 Європейському футбольному Союзу були передані всі шістнадцять автобусів для національних команд-учасниць турніру, а також ключі від автомобілів, які будуть здійснювати транспортування.

Автобуси команд виконані в основному кольорі континентальної першості − фіолетовому. На бортах машин − прапор країни, а також гасло національної збірної, під яким вона буде виступати. Гасло було обране в конкурсі серед уболівальників. Український автобус прикрашений написом.

"Оскільки до старту турніру залишається всього 23 дня, передача транспортних засобів є важливим моментом у підготовці до Євро-2012. Hyundai є лідером у виробництві елегантних, надійних і зручних автомобілів і допоможе в організації турніру тим, що забезпечить високоякісну транспортування команд, офіційних осіб і гостей ", − заявив маркетинговий директор UEFA Гі-Лоран Епштейн.

Всього автомобільний парк україно-польського Євро буде налічувати більше 700 транспортних засобів.

Раніше повідомлялося, що в четвер, 17 травня, у межах столиці Україні було урочисто відкрито новий термінал міжнародного аеропорту Київ або, якщо говорити звично, аеропорту Жуляни.

19 квітня

Інші дати
Мар’ян Крушельницький
1897 – український актор, режисер. Один із фундаторів українського театру.
Розгорнути
Народився Марко Бараболя (Рознійчук Іван Федорович)
(1910, с.Ділове Закарпатська область - 1945) - український письменник-сатирик, «королем закарпатського гумору» називали його сучасники.
«Не сумуйте, полонини ! Засихайте, сльози! Зацвітайте, черемшини! Смійтесь, верболози» (Марко Бараболя)
Розгорнути