chrome firefox opera safari iexplorer

Андрій Шевченко вже підписав попередній контракт з новим клубом

26 червня 2012 о 11:25

За даними з близьких до Андрія Шевченка джерел, гравець підписав попередній контракт із найбільш титулованим клубом заокеанської ліги MLS Ді Сі Юнайтед.

Юнайтед лідирують в Східній конференції. Зараз в MLS — екватор регулярного чемпіонату, після закінчення якого вісімкою кращих буде розіграний кубок ліги. Фінал — 1 грудня, повідомляє Сегодня.

Андрій стане третьою суперзіркою MLS. Зараз кольори Лос-Анджелес Гелаксі із зарплатою у $6,5 млн захищає Девід Бекхем, а в Нью-Йорк Ред Буллз, отримуючи $ 4,5 млн, виступає Тьєррі Анрі. До речі, Ді Сі може стати першою командою в кар'єрі Шеви, в якій він буде старшим за свого тренера — Бенджамін Олсен, або просто Бен, на півроку молодший  за 35-річного Андрія.

Нагадаємо, капітан збірної України Андрій Шевченко після закінчення матчу з командою Англії, який став останнім для національної команди на Чемпіонаті Європи, зізнався, що завершує міжнародну кар'єру.

За інформацією тренера Динамо, Шевченко точно йде з Динамо і близький до переходу в клуб із Вашингтона Ді-Сі Юнайтед.

25 квітня

Інші дати
Вероніка Черняхівська 
1900 – українська письменниця, поетеса-лірик, перекладачка (медичні праці, «Місячна долина» Дж. Лондона, «Прорість» Е. Золя, «Олівер Твіст» Ч. Діккенса). Онука письменника М. Старицького.
Розгорнути
Народився Микола Трублаїні (Трублаєвський Микола)
(1907, с. Вільшанка, Вінницька область – 1941) - український письменник, автор творів для дітей та юнацтва - «Мандрівки», «Шхуна «Колумб», науково-фантастичного роману «Глибинний шлях».
«Будь хоробрим, витривалим. Це потрібно для Батьківщини, для тебе самого. Учись у мужніх, кмітливих, стійких, наслідуй їх. Вони допоможуть тобі стати справжнім громадянином...» (Микола Трублаїні)
Розгорнути