chrome firefox opera safari iexplorer

Депутати відмовилися захистити суспільну мораль українців

21 червня 2012 о 12:17

Верховна Рада України відмовилася розглядати закон про захист суспільної моралі. За пропозицію комітету з питань свободи слова та інформації зняти проект № 7132 з розгляду проголосувало 233 картки депутатів.

Як передає кореспондент ЛІГАБізнесІнформ, перший заступник голови комітету Олена Бондаренко, представляючи позицію своїх колег, заявила, що реалізація положень законопроекту може створити умови для тиску на ЗМІ та корупції. При цьому депутат послалася на численні зауваження до законопроекту головного науково-експертного управління Верховної Ради.

Нагадаємо, законопроект, зокрема, пропонував заборонити розміщення й поширення в телекомунікаційних мережах продукції, що завдає шкоди суспільній моралі, ввести моніторинг у сфері захисту суспільної моралі, визначити принципи захисту суспільної моралі та основи державної політики в цій сфері.

Розділи: Суспільство

29 березня

Інші дати
Марія Вольвач
1841 – українська поетеса, письменниця, громадсько-культурна діячка.
Розгорнути
Народилася Марійка Підгірянка
1891 – Марійка Підгірянка (Марія Ленерт-Домбровська) – українська поетеса, педагог. Авторка збірки поезій «Відгуки душі», поеми «Мати-страдниця», книжок для дітей «Вертеп», «Святий Миколай на Підкарпатській Русі», «Малий Василько», «Кравчиня Маруся», «Юркова мандрівка», «Зайчик і Лисичка», байок, казок, пісень, загадок.
«Спіть, діточки, спіть, Віченька стуліть ! Дрібен дощик стукотить, Вікнам казку гомонить… Дрібен дощик пада там, А тут тихо, тепло нам. При матусі рідненькій, У світличці чистенькій. Спіть, діточки, спіть. Віченька стуліть» (Марійка Підгірянка)
Розгорнути