chrome firefox opera safari iexplorer

Фан-зона на Хрещатику може стати більшою

18 червня 2012 о 09:41

Організатори розглядають варіанти розширення меж фан-зони в центрі Києва.

Як повідомляє прес-служба столичної держадміністрації, за оцінками УЄФА 15 червня у фан-зоні та на прилеглій території навколо вулиці Хрещатик та Майдану Незалежності матч Україна – Франція переглядали близько 140 тисяч вболівальників. Аби уникнути тисняви, входи до офіційної фан-зони навіть тимчасово перекривали. Наразі організатори розглядають питання про розширення меж фан-зони. На думку організаторів, особливо гостра необхідність в розширені виникне напередодні фіналу Чемпіонату Європи.

Також наразі опрацьовується питання залучення додаткового персоналу для прибирання центральної частини міста та встановлення додаткових туалетів.

За оцінкою представника УЄФА, менеджера офіційних фан-зон Євро-2012 у приймаючих містах України та Польщі Томаса Глора, фан-зона у Києві є найкраще організованою: «Я був у всіх Приймаючих містах Євро-2012, бачив усі офіційні фан-зони і можу з упевненістю сказати, що всі вони організовані на високому рівні. Проте, порівнюючи, вважаю, що фан-зона у Києві є найчистішою і мабуть найкраще організованою».

19 квітня

Інші дати
Мар’ян Крушельницький
1897 – український актор, режисер. Один із фундаторів українського театру.
Розгорнути
Народився Марко Бараболя (Рознійчук Іван Федорович)
(1910, с.Ділове Закарпатська область - 1945) - український письменник-сатирик, «королем закарпатського гумору» називали його сучасники.
«Не сумуйте, полонини ! Засихайте, сльози! Зацвітайте, черемшини! Смійтесь, верболози» (Марко Бараболя)
Розгорнути