chrome firefox opera safari iexplorer

Французькі вболівальники повернуться в Україну вже з друзями

21 червня 2012 о 08:47

Лідерами продажів серед сувенірів у вболівальників Євро-2012 стали магніти, футболки українських клубів та горілка з перцем.

Кореспондент ТСН дослідила, що везуть з України іноземці, які вже повертаються додому. Виявилось, що у фаворі в євро-вболівальників – найдешевші презенти, такі як прапорці, майки та бейсболки. У якості сувенірів також обирають шалики «Динамо-Київ», футболки з зображенням Че Гевари та Чорнобиля. Компанія французів спланувала свою подорож таким чином, щоб в Україні провести якнайменше часу: день у Донецьку та день у Києві. Вони і не чекали, що тут їм буде аж так добре.

«Подорож Україною стала для нас сюрпризом. Україна дуже цікава та позитивна країна, спілкуватися було простіше з донеччанами. Вони, здається, ніколи не бачили живих французів! Чесно! Вони підходили та фотографувалися з нами», — розповіли французькі фани. Алекс у Францію відвезе український віночок. «Це для моєї дружини. Я на нього поміряв – здалося, це дуже гарно. Я бачив українок на картинах у віночках», — поділився вболівальник.

Хлопці зауважили, що дорожчих сувенірів та гостинців не купуватимуть, бо скоро сподіваються повернутись із друзями, щоб показати їм Україну.

26 квітня

Інші дати
Леонід Плющ
1939 –  математик, публіцист, учасник правозахисного руху в СРСР. Дисидент. Член Ініціативної групи захисту прав людини, член Закордонного представництва Української Гельсінської групи.
Розгорнути
Народився Станіслав Тельнюк
(1935, с.Іскрівка Запорізька область – 1990) - український письменник, літературний критик, редактор, перекладач.
Розгорнути
Народився Микола Зеров
(1890, м.Зіньків Полтавська область - 1937) - український літературознавець, лідер «неокласиків», майстер сонетної форми і блискучий перекладач античної поезії.
Емаль Дніпра, сліпучо-синій сплав. Газон алей і голе жовтоглиння, І в поводі прозорого каміння Зелені луки — як розлогий став. Ніколи так жадібно не вбирав Я красоти весняного одіння, Пісок обмілин, жовтобоке ріння, Брунатні лози і смарагди трав. (Микола Зеров)
Розгорнути