chrome firefox opera safari iexplorer

Хрещатик після Євро-2012 відремонтують за рахунок УЄФА

25 червня 2012 о 12:56

У разі необхідності Київ приведе в порядок Хрещатик, де розташовується офіційна фан-зона Євро-2012, за кошти, які виділені УЄФА. Про це повідомив сьогодні на прес-конференції заступник голови КМДА Анатолій Голубченко.

Як передає кореспондент ЛІГАБізнесІнформ, Голубченко зазначив, що безпосередньо УЄФА виділив Києву 1 млн. євро: 500 тисяч євро вже отримані, ще 500 надійдуть в серпні. Він зазначив, що крім цього близько 2 млн. євро УЄФА виділив на обладнання фан-зони, зокрема, на екран, установку сцени, світло, звук, рекламу на огорожах фан-зони.

«Ми ці кошти не отримували, а мільйон ми отримали у тому числі і для того, щоб якщо будуть якісь пошкодження, щоб можна було їх усунути», — сказав він.

Чиновник також підкреслив, що на організацію київської фан-зони не використовувалися бюджетні кошти. Свої кошти вклала визначена на конкурсі компанія, вона ж отримає прибуток від фан-зони. У свою чергу, київський бюджет отримає свою частку при сплаті компанією відповідних податків.

Розділи: Суспільство

20 квітня

Інші дати
Павло Луспекаєв
1927 –  кіноактор. Знімався в фільмах: роль Верещагіна («Біле сонце пустелі»), «Республіка ШКІД», «Піднята цілина», «Вся королівська рать».
Розгорнути
Ґео (Юрій) Шкурупій 
1903 – український прозаїк, поет, представник напрямку панфутуризм; редактор, кіносценарист.
Розгорнути
 Володимир Шульгін 
1894 – студентський діяч, син Якова Шульгіна, організатор і керівник Української Студентської Громади в Києві. Загинув у бою під Крутами.
Розгорнути