chrome firefox opera safari iexplorer

На Азовському морі відкрився найбільший дельфінарій в Україні

11 червня 2012 о 10:28

У Кирилівці Запорізької області у найбільшому аквапарку країни “Острів скарбів” (площа — біля 60 тис. кв. м, 34 атракціона) відкрили гігантський дельфінарій “Оскар”.

“За технічними характеристиками дельфінарію немає рівних в Україні: басейн має 36 м у довжину і 18 — у ширину. Зал розрахований на 870 глядачів”, — розповіли газеті “Сегодня” у прес-службі аквапарку.

У “Оскарі” мешкають п’ять чорноморських дельфінів, дельфін-вундеркінд і три морські котики. У планах керівників проекту — “прописати” в дельфінарії білих полярних китів.

Окраса програми — виступ 14-річного дельфіна Зайки. Тваринка кілька секунд тримає на собі тренера (зазвичай цю місію покладають на двох дельфінів), а потім підкидає у повітря, де той робить потрійне сальто. Такий фокус можна побачити лише на Лазуровому узбережжі Франції!

Дитячий квиток на виставу, яка триває годину, обійдеться у 70 гривень, дорослий — у 100 грн. VIP-квитки (1-3 ряди) — у 120 гривень. А от за дітей віком до п’яти років, зріст яких не перевищує 1,15 м, платити не треба.

За окрему плату можна поплавати з дельфінами (5 хвилин — 300 гривень, 10 хвилин — 500 грн).

Розділи: Суспільство

19 квітня

Інші дати
Мар’ян Крушельницький
1897 – український актор, режисер. Один із фундаторів українського театру.
Розгорнути
Народився Марко Бараболя (Рознійчук Іван Федорович)
(1910, с.Ділове Закарпатська область - 1945) - український письменник-сатирик, «королем закарпатського гумору» називали його сучасники.
«Не сумуйте, полонини ! Засихайте, сльози! Зацвітайте, черемшини! Смійтесь, верболози» (Марко Бараболя)
Розгорнути