chrome firefox opera safari iexplorer

Охороні Януковича купили квартир на 27 мільйонів

26 червня 2012 о 11:31

Управління державної охорони за результатами тендеру уклало угоду на придбання квартир в Києві на загальну суму в 26,99 мільйонів гривень.

Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель», пишуть«Наші гроші».

Адреси та кількість придбаних квартир не повідомляються.

Середня вартість придбаного житла становить близько 1 тис доларів за квадратний метр.

Закупівля здійснена коштом дербюджету.

Як відомо, головні завдання УДО спрямовані на забезпечення безпеки президента, вищих посадових осіб держави, а також на охорону адміністративних будівель та об`єктів органів державної влади.

У сфері відповідальності УДО – охорона глав іноземних держав, парламентів та урядів і членів їхніх сімей, керівників міжнародних організацій, які прибувають в Україну чи перебувають на її території.

В лютому 2012 року УДО очолив колишній працівник СБУ і Служби зовнішньої розвідки Зиновій Кулик, уродженець Костянтинівки Донецької області.

В травні 2012 уряд розпочав реалізацію програми «Доступне житло». Протягом місяця іпотечні кредити по цій програмі змогли отримати лише 40 сімей по всій Україні.

29 березня

Інші дати
Марія Вольвач
1841 – українська поетеса, письменниця, громадсько-культурна діячка.
Розгорнути
Народилася Марійка Підгірянка
1891 – Марійка Підгірянка (Марія Ленерт-Домбровська) – українська поетеса, педагог. Авторка збірки поезій «Відгуки душі», поеми «Мати-страдниця», книжок для дітей «Вертеп», «Святий Миколай на Підкарпатській Русі», «Малий Василько», «Кравчиня Маруся», «Юркова мандрівка», «Зайчик і Лисичка», байок, казок, пісень, загадок.
«Спіть, діточки, спіть, Віченька стуліть ! Дрібен дощик стукотить, Вікнам казку гомонить… Дрібен дощик пада там, А тут тихо, тепло нам. При матусі рідненькій, У світличці чистенькій. Спіть, діточки, спіть. Віченька стуліть» (Марійка Підгірянка)
Розгорнути