chrome firefox opera safari iexplorer

Під Києвом гучно відкрився Всеукраїнський дитячий фестиваль

02 червня 2012 о 11:08

Надзвичайно весело і яскраво відзначити Зелені свята разом із родиною і друзями можна, відвідавши у перші вихідні червня Всеукраїнський дитячий фольклорний фестиваль «ОРЕЛІ», який пройде 2-3 червня 2012 року у Національному музеї народної архітектури та побуту України в с. Пирогів.

Казкову і теплу атмосферу творитимуть УНІКАЛЬНІ ДИТЯЧІ ФОЛЬКЛОРНІ ГУРТИ з різних куточків України – Полісся, Поділля, Слобожанщини, Наддніпрянщини, Гуцульщини, Закарпаття і не лише. Також протягом двох днів виступатиме довгоочікуваний гурт із міста Попрад (Словаччина), що здивує глядачів унікальними традиційними танцями, народною музикою і співом.

Також під час фестивалю діятиме традиційний ярмарок, який збере більше 100 майстрів, фестивальна майстерня, літературний майданчик «Дивослів», народні ігри, танці, забави, частування традиційними стравами і катання на підводах.

На дітлахів чекає унікальна виставка народних ляльок, найбільша традиційна гойдалка – Орелі, гудильня – майданчик народних музичних інструментів, а також веселі забави оздоровчо-розважального майданчика.

Творчими натхненниками та учасниками Фестивалю є Ніна Матвієнко, Олег Скрипка та Лірник Сашко. Спеціальний гість - Ілларія, володарка справді чарівного і магічного голосу.

Одним із партнерів Всеукраїнського дитячого фольклорного фестивалю «ОРЕЛІ» є і світоглядний портал «Рідна країна».

Тож гостинно запрошуємо відвідати цей унікальний фестиваль та весело і незабутньо провести Зелені свята!!!

Детальну програму дивіться тут.

«Рідна країна»

19 квітня

Інші дати
Мар’ян Крушельницький
1897 – український актор, режисер. Один із фундаторів українського театру.
Розгорнути
Народився Марко Бараболя (Рознійчук Іван Федорович)
(1910, с.Ділове Закарпатська область - 1945) - український письменник-сатирик, «королем закарпатського гумору» називали його сучасники.
«Не сумуйте, полонини ! Засихайте, сльози! Зацвітайте, черемшини! Смійтесь, верболози» (Марко Бараболя)
Розгорнути