chrome firefox opera safari iexplorer

Після Євро київська влада візьметься за таксистів

14 червня 2012 о 13:08

У найближчому майбутньому на київському ринку таксомоторних перевезень не варто очікувати ніяких кардинальних змін. Однак, у мерії мають намір повернутися до цього питання в другому півріччі.

Про це заявив голова КМДА Олександр Попов, повідомляє Кievpress.net.

«Якихось кардинальних змін на ринку не відбувається і, я думаю, найближчим часом не буде відбуватися. Але ми всі розуміємо, що є проблема. Одна з головних проблем – це тіньовий ринок. Ну не можна в цивілізованій країні працювати нелегально, не платити податки, не вирішуючи проблеми соціального захисту тих людей, які на цьому ринку працюють, і не забезпечувати безпеку перевезень тих людей, кому цей ринок надає послуги. Це всі проблемні питання, якими ми точно будемо займатися», — запевнив чиновник.

Він відзначив, що у переддень Євро влада вирішила цього не робити.

«Ми почали діалог. От це принципово важливе питання, самі учасники ринку повинні дати відповідь на запитання, як цивілізовано ми вийдемо на правильні умови роботи в місті і розвиток послуг таксомоторних перевезень», — розповів Попов.

Чиновник упевнений, що ті чи інші рішення з даного питання можуть бути прийняті вже в другій половині нинішнього року.

«Я б заспокоїв зараз усіх тих, хто зараз цим займається, і сказав би, що ніхто не збирається махати шашкою, але діалог відбудеться, він зараз іде, будуть дискусії, і будуть прийняті компромісні, правильні розв'язки», — запевнив Попов.

19 квітня

Інші дати
Мар’ян Крушельницький
1897 – український актор, режисер. Один із фундаторів українського театру.
Розгорнути
Народився Марко Бараболя (Рознійчук Іван Федорович)
(1910, с.Ділове Закарпатська область - 1945) - український письменник-сатирик, «королем закарпатського гумору» називали його сучасники.
«Не сумуйте, полонини ! Засихайте, сльози! Зацвітайте, черемшини! Смійтесь, верболози» (Марко Бараболя)
Розгорнути