chrome firefox opera safari iexplorer

Ресторани вже почали накручувати ціни до Євро-2012

05 червня 2012 о 09:18
gurmaniya.uz

До Євро-2012 столичні кафе і ресторани в центрі міста на 50% підвищують ціни на своє меню.

Про це повідомила гендиректор однієї з консалтингових компаній Ольга Насонова, пишуть «Коментарі».

«Практично всі ресторани в центрі Києва підвищують свої ціни, меню в середньому підвищується на 30-50%, а також відмовляються від знижкових позицій, так званих „щасливих годин“, дисконтів», — сказала Насонова.

Водночас, за словами експерта, меню можуть подешевшати вже в перші дні чемпіонату Європи з футболу, коли стане зрозумілою ситуація із попитом на послуги в кафе, барах та ресторанах.

«Зараз ніхто з рестораторів не може передбачити, яким буде попит, скільки взагалі буде туристів. Тому ціни можуть змінитися вже в перші дні Євро-2012. Так, можуть повернутися знижки і меню повернутися на свої старі позиції», — каже Насонова.

Також Насонова зазначила, що нині є випадки, коли заклади працюють з двома меню — українським і англомовним, в якому ціни різняться мінімум на 30%.

Розділи: Суспільство

28 травня

Інші дати
Народився Максиміліан Волошин (Кирієнко-Волошин)
(1877, м. Київ – 1932), російський поет і художник українського походження, перекладач. Представник символізму і акмеїзму, в поезії та малярстві відобразив історію та природу Криму.
Припаду я к острым щебням, к серым срывам размытых гор, Причащусь я горькой соли задыхающейся волны, Обовью я чобром, мятой и полынью седой чело. Здравствуй, ты, в весне распятый, мой торжественный Коктебель! (Максиміліан Волошин).
Розгорнути

Майбутні події Дивитися всі