chrome firefox opera safari iexplorer

Ресторани вже почали накручувати ціни до Євро-2012

05 червня 2012 о 09:18

До Євро-2012 столичні кафе і ресторани в центрі міста на 50% підвищують ціни на своє меню.

Про це повідомила гендиректор однієї з консалтингових компаній Ольга Насонова, пишуть «Коментарі».

«Практично всі ресторани в центрі Києва підвищують свої ціни, меню в середньому підвищується на 30-50%, а також відмовляються від знижкових позицій, так званих „щасливих годин“, дисконтів», — сказала Насонова.

Водночас, за словами експерта, меню можуть подешевшати вже в перші дні чемпіонату Європи з футболу, коли стане зрозумілою ситуація із попитом на послуги в кафе, барах та ресторанах.

«Зараз ніхто з рестораторів не може передбачити, яким буде попит, скільки взагалі буде туристів. Тому ціни можуть змінитися вже в перші дні Євро-2012. Так, можуть повернутися знижки і меню повернутися на свої старі позиції», — каже Насонова.

Також Насонова зазначила, що нині є випадки, коли заклади працюють з двома меню — українським і англомовним, в якому ціни різняться мінімум на 30%.

Розділи: Суспільство

29 березня

Інші дати
Марія Вольвач
1841 – українська поетеса, письменниця, громадсько-культурна діячка.
Розгорнути
Народилася Марійка Підгірянка
1891 – Марійка Підгірянка (Марія Ленерт-Домбровська) – українська поетеса, педагог. Авторка збірки поезій «Відгуки душі», поеми «Мати-страдниця», книжок для дітей «Вертеп», «Святий Миколай на Підкарпатській Русі», «Малий Василько», «Кравчиня Маруся», «Юркова мандрівка», «Зайчик і Лисичка», байок, казок, пісень, загадок.
«Спіть, діточки, спіть, Віченька стуліть ! Дрібен дощик стукотить, Вікнам казку гомонить… Дрібен дощик пада там, А тут тихо, тепло нам. При матусі рідненькій, У світличці чистенькій. Спіть, діточки, спіть. Віченька стуліть» (Марійка Підгірянка)
Розгорнути