chrome firefox opera safari iexplorer

Шевченко йде з Динамо

20 червня 2012 о 09:26

Тренер з фізичної підготовки київського Динамо Вінченцо Пінколіні підтвердив, що форвард команди Андрій Шевченко закінчить кар'єру за межами України.

У телефонній розмові з італійськими журналістами Пінколіні розповів про те, як відбувається тренувальний збір української команди в Австрії: «Після того, як ми зайняли друге місце в минулому сезоні, на нас чекає кваліфікація Ліги Чемпіонів. Ми вже взялися до роботи в Австрії. Пізніше сюди також приїдуть Манчестер Сіті і Монако. Місце тут гарне, і у нас є все, щоб працювати якомога більш продуктивно».

Також фахівець поділився внутрішньою інформацією: «Чи правда, що Андрій Шевченко залишає Динамо? Так, це правда. Шева вирішив залишити Україну, щоб пограти ще один рік за кордоном, перш ніж присвятити себе тренерській роботі. Ймовірно, він продовжить кар’єру в США або Канаді , проте остаточне рішення він прийме після Євро», – зазначив він.

«Я працював з ним протягом багатьох років в Мілані, а потім тут, в Україні. У нас з ним склалися чудові дружні стосунки», – цитує Пінколіні Про Динамо Київ з посиланням на Gazzetta di Parma.

Нагадаємо, британські ЗМІ відправляють Шевченка в Челсі – спочатку гравцем, а потім тренером.

26 квітня

Інші дати
Леонід Плющ
1939 –  математик, публіцист, учасник правозахисного руху в СРСР. Дисидент. Член Ініціативної групи захисту прав людини, член Закордонного представництва Української Гельсінської групи.
Розгорнути
Народився Станіслав Тельнюк
(1935, с.Іскрівка Запорізька область – 1990) - український письменник, літературний критик, редактор, перекладач.
Розгорнути
Народився Микола Зеров
(1890, м.Зіньків Полтавська область - 1937) - український літературознавець, лідер «неокласиків», майстер сонетної форми і блискучий перекладач античної поезії.
Емаль Дніпра, сліпучо-синій сплав. Газон алей і голе жовтоглиння, І в поводі прозорого каміння Зелені луки — як розлогий став. Ніколи так жадібно не вбирав Я красоти весняного одіння, Пісок обмілин, жовтобоке ріння, Брунатні лози і смарагди трав. (Микола Зеров)
Розгорнути