chrome firefox opera safari iexplorer

Швидкісний Хюндай знову запізнився на 2 години

23 червня 2012 о 16:03

Швидкісний потяг Hyundai №170 сполученням Львів-Київ, який мав прибути до столиці об 11:55, запізнився на 2 години, повідомляє кореспондент ТСН.ua.

За його словами, запізнення Hyundai також зірвало рух декількох інших потягів. Зокрема, потягу №382 сполученням Софія-Москва, який запізнився на понад 4 години.

Водночас, як повідомила ТСН.ua чергова по станції «Київ-Пасажирський», потяг №170 прибув до Києва о 14:00. Причин затримки потягу вона не назвала. Стосовно запізнення інших поїздів, чергова інформацію також не прокоментувала.

Як відомо, вже не вперше «Хюндаї» стають причиною зриву руху на залізниці. Так, 11 червня потяг, який віз вболівальників з Києва у Донецьк на матч Англія-Франція, через 23 хвилини після відправлення змушений був зупинитися. Як тоді повідомили пасажирам співробітники транспортної міліції, рух було припинено через технічну несправність потягу. 10 червня ще один потяг «Хюндай» запізнився з прибуттям до Львова на годину через поломку пантографа.

Джерело: ТСН
Розділи: Суспільство

24 квітня

Інші дати
Народився Дмитро Білоус
(1920, с.Курмани Сумська область - 2004) - український поет, перекладач, літературний критик, громадський діяч. Лауреат Національної премії України ім. Т.Шевченка за книгу «Диво калинове».
Вдягла весна мережану сорочку У день святий звільнившись од турбот І підіймає волошкові очі До віщих, до церковних позолот; Душа стає в цю днину молодою, Забувши, що слова бувають злі І помняться старання добротою, На щедрому пасхальному столі. (Вадим Крищенко)
Розгорнути
Народився Олександр Духнович
(1803, с. Тополі, Словаччина – 1865) - український письменник, культурний діяч, педагог.
Розгорнути