chrome firefox opera safari iexplorer

Сьогодні на «Олімпійському» очікується аншлаг — 70 тисяч вболівальників

11 червня 2012 о 13:20

Корреспондент СПОРТ bigmir) net удень побував в околицях НСК Олімпійський, з'ясувавши, як йдуть справи на арені, де ввечері дебютує на Євро-2012 збірна України.

На підставі побаченого і почутого можна сміливо робити висновок, що на НСК Олімпійський сьогодні ввечері точно буде аншлаг — всі 70 тисяч заповнять арену.

Написи на касах стадіонів свідчили — «всі квитки продані», а самі каси лише обмінювали куплені заздалегідь ваучери на квитки тим, хто ще не встиг цього зробити.

Біля Палацу спорту, де перебуває центр з обміну квитків, з самого ранку збиралися охочі дістати пропуск на матч. Їх бажання готові були задовольнити всюдисущі спекулянти, які, на відміну від Харкова, не демпінгували, а вимагали за квитки третьої категорії (за воротами, 300 грн) кілька номіналів, а за квитки другої — 1700 грн і вище (при номіналі 1500).

Тим не менше, деяким все-таки вдалося придбати квитки за їх реальною ціною у вболівальників, які бажали позбутися зайвого «пропуску».

Нагадаємо, гра Україна — Швеція розпочнеться о 21:45 за Києвом. Фаворитом в цьому матчі букмекери називають Україну. Наразі вже відомий склад збірної Швеції, а тренер України Олег Блохін вирішив тримати інтригу до кінця.

26 квітня

Інші дати
Леонід Плющ
1939 –  математик, публіцист, учасник правозахисного руху в СРСР. Дисидент. Член Ініціативної групи захисту прав людини, член Закордонного представництва Української Гельсінської групи.
Розгорнути
Народився Станіслав Тельнюк
(1935, с.Іскрівка Запорізька область – 1990) - український письменник, літературний критик, редактор, перекладач.
Розгорнути
Народився Микола Зеров
(1890, м.Зіньків Полтавська область - 1937) - український літературознавець, лідер «неокласиків», майстер сонетної форми і блискучий перекладач античної поезії.
Емаль Дніпра, сліпучо-синій сплав. Газон алей і голе жовтоглиння, І в поводі прозорого каміння Зелені луки — як розлогий став. Ніколи так жадібно не вбирав Я красоти весняного одіння, Пісок обмілин, жовтобоке ріння, Брунатні лози і смарагди трав. (Микола Зеров)
Розгорнути