chrome firefox opera safari iexplorer

Сьогодні під Києвом байкери влаштовують пікнік

02 червня 2012 о 09:48

У суботу, 2 червня, в центрі історії та культури Київської Русі «Парк Київська Русь» відбудеться Пікнік «Байкери в Київській Русі».

Про це «Рідній країні» повідомила прес-служба «Парку Київської Русі».

Серед заходів цього яскравого свята, яке об'єднає дві епохи, цілий ряд різноманітних змагань. Наприклад, видовищні силові конкурси: метання покришки на дальність, розрив «Правил дорожнього руху», тяга мотоцикла з коляскою та інші.

Свої конкурси чекають і залізних коней. Буде визначено найкращий кастом (байк ручної роботи), найкращу аерографію, пройде змагання на найгучніший вихлоп.

Як відомо, невід'ємною частиною культури байкерів є пиво. Тому на учасників і глядачів чекають конкурси на найшвидше випивання пива, на піднімання кега з напоєм, на найбільший пивний живіт та інші веселі розваги.

Також на байк-святі можна буде побачити унікальну виставку handmade-мотоциклів, спробувати байкерського плову, долучитися до святкової конкурсної програми, а ввечері відчути справжній драйв від виступу рок-гуртів «Руки'В Брюки», «Mr. Оч» і хороводів навколо байкерського вогнища.

Традиційно, на гостей Нового Древнього Києва чекають середньовічні майстер-класи, виступи кінного театру, театралізоване шоу, які відкриють глядачам таємничий світ Київської Русі. Гості парку зможуть розважитися, випробувавши свою вправність у стрільбі з лука, проїхавшись на коні, а також підкріпити сили, відвідавши середньовічну кухню.

«Рідна країна»

19 квітня

Інші дати
Мар’ян Крушельницький
1897 – український актор, режисер. Один із фундаторів українського театру.
Розгорнути
Народився Марко Бараболя (Рознійчук Іван Федорович)
(1910, с.Ділове Закарпатська область - 1945) - український письменник-сатирик, «королем закарпатського гумору» називали його сучасники.
«Не сумуйте, полонини ! Засихайте, сльози! Зацвітайте, черемшини! Смійтесь, верболози» (Марко Бараболя)
Розгорнути