chrome firefox opera safari iexplorer

Сьогодні у Києві — парад українських вболівальників і святковий концерт

19 червня 2012 о 09:00

19 червня національна збірна України з футболу зіграє свій третій матч у рамках Чемпіонату Європи.

На підтримку національної збірної Хрещатиком пройде парад українських вболівальників, повідомили УНІАН у прес-службі КМДА.

Організатори фан-зони запрошують усіх взяти участь у цьому заході, яке розпочнеться близько 17:00. Після завершення святкового параду, о 18:00, на відвідувачів фан-зони чекає феєричне концертне шоу від співачки Руслани.

Крім того, цього дня на головній сцені фан-зони виступатимуть гурт «Божичі» та співачка Маша Гойя.

У периметрі фан-зони для гостей пройдуть майстер класи з традиційних ремесел – писанкарства, виготовлення ляльок, витинанки.

***19 червня відбудеться дві гри між командами групи D: Україна-Англія (Донецьк) та Швеція-Франція (Київ).

Джерело: УНІАН
Розділи: Новини культури

25 квітня

Інші дати
Вероніка Черняхівська 
1900 – українська письменниця, поетеса-лірик, перекладачка (медичні праці, «Місячна долина» Дж. Лондона, «Прорість» Е. Золя, «Олівер Твіст» Ч. Діккенса). Онука письменника М. Старицького.
Розгорнути
Народився Микола Трублаїні (Трублаєвський Микола)
(1907, с. Вільшанка, Вінницька область – 1941) - український письменник, автор творів для дітей та юнацтва - «Мандрівки», «Шхуна «Колумб», науково-фантастичного роману «Глибинний шлях».
«Будь хоробрим, витривалим. Це потрібно для Батьківщини, для тебе самого. Учись у мужніх, кмітливих, стійких, наслідуй їх. Вони допоможуть тобі стати справжнім громадянином...» (Микола Трублаїні)
Розгорнути