chrome firefox opera safari iexplorer

Сьогодні у Києві проходить екстрим-фестиваль «Free Games»

23 червня 2012 о 11:00

У суботу – 23 червня — в Екстрим-парку, що знаходиться на території парку Дружби народів пройде спортивно-музичний фестиваль екстремальних видів спорту «Free Games».

Урочисте відкриття фестивалю та двох нових майданчиків альтернативних видів спорту відбудеться о 12:30, повідомляє прес-служба КМДА.

Так, протягом дня під час фестивалю «Free Games» усі охочі зможуть не лише познайомитися з найактуальнішими альтернативними видами спорту, які існують у столиці, а й спробувати свій хист у різноманітних екстремальних майстер-класах.

У день відкриття спортивно-музичного фестивалю екстремальних видів спорту «Free Games», на киян та гостей міста чекають: показові виступи з роликового спорту та на лінійній канатній дорозі, вінч-парк, а також відкриті чемпіонати Києва з нетрадиційних видів спорту: армреслінгу, перетягування канату, гирьового спорту, дартсу, стрітболу, кільцевій канатній дорозі, памп-треку, стріт-воркауту, біг-джампінгу, фрірангу, болдерінгу, слеклайну, скімборду, міні-футболу, флорболу та з пляжного волейболу.

Крім того, з 16:00 глядачі та учасники свята зможуть побачити батл- брейкерів, біт-боксерів, реперів хіп-хоперів та діджеїв. Також у музичній програмі візьмуть участь молодіжні гурти.

29 березня

Інші дати
Марія Вольвач
1841 – українська поетеса, письменниця, громадсько-культурна діячка.
Розгорнути
Народилася Марійка Підгірянка
1891 – Марійка Підгірянка (Марія Ленерт-Домбровська) – українська поетеса, педагог. Авторка збірки поезій «Відгуки душі», поеми «Мати-страдниця», книжок для дітей «Вертеп», «Святий Миколай на Підкарпатській Русі», «Малий Василько», «Кравчиня Маруся», «Юркова мандрівка», «Зайчик і Лисичка», байок, казок, пісень, загадок.
«Спіть, діточки, спіть, Віченька стуліть ! Дрібен дощик стукотить, Вікнам казку гомонить… Дрібен дощик пада там, А тут тихо, тепло нам. При матусі рідненькій, У світличці чистенькій. Спіть, діточки, спіть. Віченька стуліть» (Марійка Підгірянка)
Розгорнути