chrome firefox opera safari iexplorer

Столичну фан-зону продовжать до Бессарабської площі

18 червня 2012 о 14:47

Київська влада заявила про рішення продовжити територію фан-зони до Бессарабської площі.

Про це повідомив сьогодні голова Київської міської державної адміністрації Олександр Попов.

За його словами, збільшення київської фан-зони викликане її високою популярністю як серед киян, гостей з усієї країни, так і серед іноземних туристів, які продовжують прибувати до столиці України.

«У день першого матчу Україна — Швеція фан-зону відвідало понад 100 тисяч уболівальників, а під час трансляції гри між збірними України та Франції на Хрещатику було зафіксовано понад 140 тисяч відвідувачів. Це перевершило всі очікування і міста, і навіть УЄФА. І саме цей факт говорить про те, що наша фан-зона цікава і комфортна для відвідувачів, її робота правильно організована і кожен день вона приваблює все більше відвідувачів», — заявив Попов.

У мерії наголосили: щоб фан-зона була ще більш комфортною для кожного і зрозумілою для іноземних гостей — тут працює 320 київських волонтерів, які володіють іноземними мовами і готові у будь-який момент допомогти вболівальнику і надати необхідну інформацію.

Режим роботи фан-зони змінено, і тепер вона працює довше.

29 березня

Інші дати
Марія Вольвач
1841 – українська поетеса, письменниця, громадсько-культурна діячка.
Розгорнути
Народилася Марійка Підгірянка
1891 – Марійка Підгірянка (Марія Ленерт-Домбровська) – українська поетеса, педагог. Авторка збірки поезій «Відгуки душі», поеми «Мати-страдниця», книжок для дітей «Вертеп», «Святий Миколай на Підкарпатській Русі», «Малий Василько», «Кравчиня Маруся», «Юркова мандрівка», «Зайчик і Лисичка», байок, казок, пісень, загадок.
«Спіть, діточки, спіть, Віченька стуліть ! Дрібен дощик стукотить, Вікнам казку гомонить… Дрібен дощик пада там, А тут тихо, тепло нам. При матусі рідненькій, У світличці чистенькій. Спіть, діточки, спіть. Віченька стуліть» (Марійка Підгірянка)
Розгорнути