chrome firefox opera safari iexplorer

Тернопільський гурт підкорив Америку та Європу

07 червня 2012 о 12:24

Тернопільський музичний гурт Los Colorados підкорив вже Америку, на черзі Європа. Популярність до хлопців прийшла, коли музики переспівали хіт Кеті Пері, а потім і Rammstein, повідомляє кореспондент ТСН-Особливе.

Гурт Rammstein був вражений кавером хлопців і покликав їх у Німеччину – на концерти, фествалі і промо-тури. У Німеччині Los Colorados щодня дають інтервью, збирають прихильників на центральних площах, а німецький телеканал ZDF запросив їх записати офіційний гімн каналу до Євро-2012.

Так само вони нещодавно підкорили і Сполучені Штати. «Така класна музика, я ще здалеку почула, не часто таке почуєш! Грайте більше, то виб'єтеся нагору», — розповідає перехожа, яка стала свідком концерту Los Colorados в Німеччині. Зазначимо, в Україну хлопці з Тернополя повернуться лише восени.

20 квітня

Інші дати
Павло Луспекаєв
1927 –  кіноактор. Знімався в фільмах: роль Верещагіна («Біле сонце пустелі»), «Республіка ШКІД», «Піднята цілина», «Вся королівська рать».
Розгорнути
Ґео (Юрій) Шкурупій 
1903 – український прозаїк, поет, представник напрямку панфутуризм; редактор, кіносценарист.
Розгорнути
 Володимир Шульгін 
1894 – студентський діяч, син Якова Шульгіна, організатор і керівник Української Студентської Громади в Києві. Загинув у бою під Крутами.
Розгорнути